Átigazolási hírek

Ügynöke után Havertz is nyíltan kokettál az átigazolással – „Az edző személye nagyon fontos”



Kai Havertz ügynöke egy pár nappal ezelőtti nyilatkozatában elmondta, hogy kliensének szerinte a következő átigazolási időszak lenne a legmegfelelőbb a váltásra, illetve a Leverkusennek is most kellene eladnia tehetségét. Most a játékos szólalt fel, a Sport Bildnek adott nyilatkozatában beszélt egy esetleges átigazolásról.

„Készen állok egy nagy lépést tenni, szeretem a kihívásokat – külföld is ebbe a kategóriába tartozik. Az átigazolási piaccal kapcsolatos jóslatokat szívesen meghagyom másoknak. A Leverkusen egy remek klub, jól érzem magam itt, ezt mindig is mondtam. Viszont a karrierem következő lépését természetesen valamikor meg kell tennem. Ez az elvárásom magam felé.”

Mega-Ablöse – record player wants the national player Kai Havertz ...

Kai a döntésének meghozatalakor fontosnak tartja majd az edző kilétét. Hansi Flick személyében pedig egy olyan mestere van a bajoroknak, akivel régóta ismerik és kölcsönösen nagyra is tartják egymást.

„Számomra az edző nagyon fontos személy, mindenképp megfelelőnek kell lennie. Egy klub sportszakmai irányát az edző személye is jelzi.”

A mértékadó Transfermarkt.de az elmúlt napokban jelentősen csökkentette a játékosok piaci értékét. Adatbázisuk szerint viszont Kai Havertz a legértékesebb német futballista, 81 millió euróra taksálják. Korábbi sajtóhírek szerint a legfőbb vágya az, hogy a Bayernben folytassa pályafutását. Vajon Sanéval karöltve érkezik? 

Ügynöke után Havertz is nyíltan kokettál az átigazolással – „Az edző személye nagyon fontos”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top