Egyéb

Coman elnézést kért és magyarázatot adott arra, miért egy McLarennel ment edzésreA közelmúltban többször is előfordult, hogy a Bayern játékosai munkanapokon nem a szolgálati autóikkal, vagy a VW-csoporthoz tartozó járgányokkal közlekedtek – Süle Ferrarival, Coutinho, Thiago és Boateng pedig Mercedes-Benzzel rótták az útakat. A BILD két hete megírta, hogy a klub 50.000 eurós bírságot fog kiszabni az előírást megszegő játékosoknak.

Kingsley Coman kedden egy fehér McLaren 570S Spiderrel (egyet korábban már összetört) ment edzésre és távozott a Säbenerről. A francia szélső belátta hibáját és a BILD-nek adott nyilatkozatában magyarázatot adott a történésre.

Kingsley Coman Wiki 2020 - Girlfriend, Tattoo, Salary, Cars & Houses

„Szeretnék a klubtól és az Auditól elnézést kérni amiért nem a szolgálati autómmal jöttem az edzésre. Ennek az volt az oka, hogy az Audim egyik visszapillantója megrongálódott. Ettől még hibáztam, ezt természetesen belátom.”

Pénzbírságról nem írtak, viszont Coman felajánlotta, hogy ellátogat az ingolstadti Audi-gyárba, hogy egy óráig aláírásokat osztogasson.

Coman elnézést kért és magyarázatot adott arra, miért egy McLarennel ment edzésre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top