Egyéb

Alaba a legjobban kereső játékosok közé kerülhet – egyelőre szünetelnek a tárgyalásokA Sport1 és a Sport Bild információi szerint Alaba és a Bayern között hetek óta nem történt fejlemény a szerződéshosszabbítás ügyében, ugyanis az osztrák ügynöke a koronakrízis miatt nem tud személyesen részt venni a tárgyalásokon. Az első megbeszéléseken még távol álltak a felek elképzelései, Zahaviék állítólag vissza is utasították a müncheniek első ajánlatát.

Mindkét lap egybehangzóan azt írja, hogy Alaba a különböző bónuszokkal és prémiumokkal együtt már most is a legjobban kereső játékosok közé tartozik – a Bayern viszont a 2025-ig felkínált új, feljavított kontraktusában még jobban megfizetné 27 éves sajátnevelésű játékosát.

Rummenigge: Az érkezők témáját egyelőre jegeljük; csak a lejáró ...

Christian Falkék úgy tudják, hogy a Barca és a Real is szívesen látná a soraiban a védelem vezérét, a fizetési igényeit viszont nehezen tudnák teljesíteni – ezzel tisztában vannak a Bayernes vezetők, ezért nem is helyezik nyomás alá a játékost. Jövője viszont továbbra is kérdéses: Alaba vagy a következő periódusban távozik, vagy hosszútávú szerződést ír alá a bajorokhoz. Hansi Flick maradása mindenesetre jó hatással lehet arra, hogy Alaba a védelem vezéreként az elkövetkezendő években is a Bayernt szolgálja.

További német sajtóhírek szerint Thiago és Alphonso Davies közel áll a kontraktusa meghosszabbításához.

Alaba a legjobban kereső játékosok közé kerülhet – egyelőre szünetelnek a tárgyalások
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top