Hivatalos

Hivatalos: Davies 2025-ig hosszabbított – „A lehető legtöbb címet szeretném megnyerni ezzel a klubbal.”A Bayern München egy 2025-ig szóló szerződéssel honorálta Alphonso Davies remek teljesítményét. A 19 éves, ghánai származású kanadai válogatott játékos a 2023-ig érvényben lévő szerződését toldotta meg újabb két évvel.

Játékának fontosságát tükrözi, hogy Hansi Flick átvétele óta ő volt a legtöbbet pályán a Bayern mezőnyjátékosai közül, összesen 1853 percet.

💬 Rummenigge: Alphonso nagyon jó fejlődésen ment keresztül az FC Bayernnél és a kiemelkedő teljesítményével megérdemelte ezt a szerződéshosszabbítást. Boldogok vagyunk, hogy hosszútávon a Bayernnél marad. Nem csak a játékstílusával, hanem a pálya melletti stílusa is lenyűgözte a szurkolóinkat.

💬 Salihamidzic: Nagyon örülök, hogy az FC Bayern és Alphonso hosszútávon is elkötelezték magukat egymáshoz. Alphonso a sebességével, a játékfelfogásával és a profi hozzáállásával remekül passzol a csapatunkhoz, emberileg is egy nyeremény számunkra. Mindannyiunk feladata gondoskodni arról, hogy Alphonso tovább stabilizálja a remek teljesítményét, hogy a következő fejlődési szakszában ugyanolyan koncentrált és bátor legyen, mint amilyen eddig is volt.💬 Kahn: Alphonso Davies egy olyan játékos, aki már fiatalon elért egy magas teljesítményszintet, ugyanakkor óriási fejlődési potenciállal is rendelkezik. Nagy jövő áll az előtt, aki ilyen fiatalon képes folyamatosan, topszinten játszani az FC Bayernnél. Mindannyian nagyon örülünk, hogy sokáig marad nálunk. Hihetetlenül sok rejlik benne és biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg örömöt okoz még nekünk.

💬 Davies: Nagyon boldog vagyok. Az FC Bayern a világ egyik legjobb klubja és egy álmom vált valóra azzal, hogy itt játszhatok. Az első naptól kezdve jól érzem magam itt. Szeretnék a lehető legtöbb címet nyerni ezzel a klubbal. A Bayern génjeiben rejlik az a mentalitás, hogy mindig mindent meg akar nyerni.Hivatalos: Davies 2025-ig hosszabbított – „A lehető legtöbb címet szeretném megnyerni ezzel a klubbal.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top