Interjúk és nyilatkozatok

Ulreich és Früchtl is felvenné a kesztyűt Nübellel – ügynökeik nyilatkoztak



Alexander Nübel megszerzése igencsak felkavarta a kedélyeket a Bayernnél. A 23 éves németnek állítólag fix mennyiségű, a hírek szerint 10 mérkőzés játéklehetőséget garantált a klub vezetése.

Manuel Neuer ezzel kapcsolatban már többször is kifejezte az ellenvetését, ugyanis a csapat kapitányaként nem akar lemaradni egyetlen mérkőzésről sem. Emellett a csapat jelenlegi második számú kapusának az áldozatos munkáját is dicsérte.

Sven Ulreich jövője egyelőre kérdéses, bár ügynöke legutóbbi szavaiból arra következtethetünk, hogy maradhat a bajoroknál:

„Az FC Bayern egy teljesítményelvű klub, ahol a sportszakmai dolgok döntenek. Meglátjuk végül ki lesz ott Manuel Neuer mögött a padon.”

Egy januári nyilatkozatában Ulle elmondta, hogy rendszeres játéklehetőség érdekében szívesen váltana klubot, akár a külföldöt is el tudná képzelni. Viszont ha marad, akkor mindent megtesz azért, hogy Neuer mögött ő legyen a csapat másodikszámú kapusa.

 

Bundesliga | "Manuel Neuer's clearly the best goalkeeper in the ...

Christian Früchtl, a Bayern harmadosztályban szereplő fiókcsapatának sajátnevelésű, kölcsönszerződés előtt álló kapusa is hadat üzent az új szerzeménynek.

„Nekem mindegy, hogy Alexander Nübel jön – érvényesülni akarok az FC Bayernnél.”

A 20 éves kapus ügynöke, Christian Rößner az Abendezeitungnak megerősítette, hogy megegyeztek a Bayernnel arról, hogy Früchtl a következő szezont kölcsönben kezdi meg – illetve odaszúrt Nübeléknek is.

 

„Képességei alapján Christiannak nem kell elmenekülnie, ellenkezőleg. Viszont nem esünk abba a hibába, amit Nübel vagy az ügynöke vétett azzal, hogy Münchenbe igazolva a padon fog ücsörögni. Értelmesebb dolog elmenni, magasabb szinten bizonyítani és visszatérve a Bayernhez azt mondani: Olyan játéklehetőséget gyűjtöttem, amilyen a többieknek nincs.”

Ügynöke szerint Früchtl iránt nagyon jó, komoly tradícióval rendelkező angol Premier League csapat is érdeklődik, de az Augsburg is egy érdekes klub egy fejlődni vágyó fiatal játékos számára. A lényeg, hogy sehova nem másodikszámú kapusként fog igazolni.

Früchtl: "Solch ein Spiel möchte man unbedingt gewinnen" :: DFB ...

Ulreich és Früchtl is felvenné a kesztyűt Nübellel – ügynökeik nyilatkoztak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top