Egyéb

Ezért ejtette Pizarro a Real Madridot a Bayern kedvéértA német futball ikonjának 2001-ben lehetősége lett volna a Real Madridba igazolni. A továbbra is aktív Claudio Pizarro végül a bajorok mellett döntött.

A madridiak egy 10 és egy 19 gólos Bundesliga idény után vetették volna ki a hálójukat az akkor 22 éves chileire. Pizarro egy élő insta-videóban elmondta, hogy egy nyaralásból való visszatérése után terjesztett elé az ügynöke egy öt érdeklőből álló listát.

„Ránéztem a listára és alig hittem a szememnek. Nagyon különleges dolog volt számomra, hogy az egyik a Real Madrid volt az.”

Das sind die Rekorde von Legende Claudio Pizarro

A Werderből azonban inkább a Bayernhez igazolt. Ennek okairól is nyilatkozott a Bundesliga történelmének második legeredményesebb idegenlégiósa.

„Pénzügyi szempontból a Bayern ajánlata sokkal jobb volt. Németországot már ismertem, tehát úgy döntöttem, hogy itt maradok. Abban az időben a Real Madridnak nagyon minőségi játékosai voltak, úgyhogy ott valószínűleg kevesebbet is játszottam volna.”

A 41 éves Pizza két periódusban összesen kilenc évet töltött el a bajoroknál. Jelenleg a Werderben a 10. évét tölti, de a szezont követően befejezi aktív pályafutását.

Ezért ejtette Pizarro a Real Madridot a Bayern kedvéért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top