Akadémia

Hivatalos: Jochen Sauer 2023-ig hosszabbított



Ahogyan azt a korábbi hírek szerint már sejteni lehetett, Jochen Sauer 2023-ig meghosszabbította a szerződését a Bayernnel. A bajorok utánpótláscentrumának vezetője 2017 óta, Hermann Gerlanddal együtt felelős a bajor tehetségkutatásért és fejlesztésért. Sauer a Campus felépülése óta vezető szerepet tölt be a Bayern akadémiáján.

Der FC Bayern hat den Vertrag von Jochen Sauer, Leiter des Campus, bis zum 30. Juni 2023 verlängert.



Salihamidzic: Isteni szerencse volt, hogy Jochen 2017-ben a Bayern mellett döntött. Jochen a nagyon felelősségteljes és nehéz feladatot szakmailag és emberileg is lenyügözően oldotta meg a Campus vezetőjeként. Vele nagy lehetőségünk van arra, hogy hosszátávon valósítsuk meg azt a víziónkat, hogy a klub ismételten a saját utánpótlásából fejlesszen ki játékosokat a proficsapatba. A klubkultúránknak erre van szüksége, de ez gazdasági szempontból is fontos. Nagyon örülök, hogy hosszútávon dolgozhatunk tovább Jochennel.

Sauer: Nagyon örülök, hogy folytathatjuk a közös munkát. Az ificsapataink nagyon jó úton haladnak. Remek edzői csapatunk van, a második csapat harmadosztályba való feljutása fontos mérföldköve volt annak, hogy a tehetségeknek tapasztalatot tudjunk biztosítani egy profi ligában. Egy következő fázisban a legjobb tehetségeinknek lehetőségük lesz arra, hogy felkerüljenek a profik közé és ott fejlődjenek toovább. Szeretném megköszönni Hasannak a támogatást és a bizalmat.

Hivatalos: Jochen Sauer 2023-ig hosszabbított
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top