Átigazolási hírek

Werner: Egy külföldi átigazolás jobban izgatna, mint a BayernTimo Wernerrel a BILD készített interjút, amelyben a Lipcse játékosa a jövőjével kapcsolatos kérdésekre válaszolt.

 

Legutóbb úgy tűnt, hogy Hansi Flick szívesen látná Önt a Bayernnél. Maga eltudja ezt képzelni?

A Bayern egy nagyszerű klub, erről felesleges beszélni, Hansi Flick pedig az idei szezonban bizonyította, hogy egy igazán jó vezetőedző. Viszont ha valamikor téma lenne egy transzfer, akkor külföld jobban izgatna, mint egy átigazolás a Bayernbe.

Miért?

Egyszerűen azért, mert egy másik ligába való átigazolás még jobban izgatna, mint egy Bundesligán belüli. Természetesen az is szerepet játszik, hogy a kölcsönös megbecsülésnek is maximálisnak kell lennie. Ezért döntöttem akkoriban a Leipzig mellett és ezért tenném meg a következő lépést egy olyan klubért, ahol ezt az érzést megkapom. De ez mind a jövő zenéje. A legmagasabb prioritás most számomra az, hogy ezt a szezont teljes koncentrációban, maximális sikerekkel játsszam le a Lipcsénél.Milyen szerepet játszik a döntésében a Bayern tavalyi visszalépése? Hiányzott a Bayern korlátlan bizalma?

Hogy mi volt az FC Bayern akkori indítéka, arra nem tudok válaszolni. Most viszont fölöttébb sikeres szezont játszunk a Lipcsével, én pedig olyan sok gólt lőttem, mint amennyit karrierem során még soha, illetve megnövekedetett tapasztalattal és kihívással fejlödöm tovább. Elégedett vagyok azzal, hogy hosszabbítottam és ebben a szezonban Lipcsében játszom.

2023-ig van szerződése Lipcsében. Mekkora esély van rá, hogy a következő szezont is ott kezdi meg?

Először is szeretném elmondani, hogy teljesen büszke vagyok arra, ahogyan Lipcsében összenött a csapat. A saját véleményem szerint különösen ebben a szezonban, Julian Nagelsmann irányítása alat fejlődtem tovább és lettem érettebb személyiség is, még több felelősséget vállalok. Ezért nagyon hálás vagyok. Nagyon tudom becsülni azt, ami a Lipcsénél van nekem, ezért soha nem is mondanám azt, hogy feltétlenül távozni akarok.

Werner: Egy külföldi átigazolás jobban izgatna, mint a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top