Átigazolási hírek

Upamecanot nem engedi el ingyen a Lipcse – nyáron érkezik?Dayot Upamecano neve régóta szóban forog a Bayernnél. Egyes hírek szerint és a Lipcse háza táján is úgy hírlik, hogy a játékos és a Rekordbajnok szóban már meg is állapodott egymással. Ezt a BILD és a Sport1 állítja.

Ezzel ellentétben pár napja, a Sky jóvoltából olyan pletykáról is hallani lehetett, amely szerint a francia belsővédő ezen a nyáron még nem vált, hanem 2021-ig szóló szerződését egy évvel meghosszabbítva, kivásárlási záradékkal csak jövőre távozik Lipcséből.

A lipcseiek ügyvezetője, Oliver Mintzlaff arra utalt, hogy ha Upamecano nem hosszabbítja meg a szerződését, akkor el fogják adni őt. Szerződésében egy 60 millió eurós kivásárlási záradék van rögzítve.

„A Covic-19 krízisben most más témáink vannak, mint a szerződések. Ismerjük a játékosaink szerződéseinek időtartamát, ahogyan önök is – főleg a húzóemberekéit. Nálunk nem játszik, hogy a húzóemberek ingyen távozzanak. Timo Werner esetében is így volt és Dayot Upamecanonál is így lesz.”
Ist Upamecano es wert? Wo Dayot unter Bayern-Innenverteidigern ...

A Lipcse nem várhat sokáig, ugyanis el kell adniuk a 21 éves játékost, ha vásárolni akarnak. A Bayern bízik abban, hogy a koronavírus gazdasági hatása miatt a lipcseiek visszavesznek a 60 milliós igényükből és olcsóbban is eladják a játékost, mintsem hogy jövőre ingyen távozzon.

„Mindig kitartóan tárgyalunk. Először értékesítenünk kell, mielőtt bárkit is megvennénk. Anélkül, hogy bárkit is eladnánk, bőven csak 10 millió euró alatt képzelhető el, hogy igazolunk. De lehet, hogy egyáltalán nem is csinálunk semmit. Topcsapatunk van.”

Mivel a Bayern és Upa is hajlik a transzferre, illetve a Lipcse sem válna meg ebben az ínséges időszakban, ingyen a játékostól, jelen állás szerint az a legvalószínűbb, hogy a francia bekk a következő szezont a Bayernben kezdi meg. Természetesen az is előfordulhat, hogy a Bayern addig játszik az idővel és akarja majd ingyen, vagy lényegesen kevesebb összegért a játékost, hogy Wernerhez hasonlóan ő is új papírokat ír alá Gulácsiékhoz.Upamecanot nem engedi el ingyen a Lipcse – nyáron érkezik?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top