Átigazolási hírek

Sport BILD: Leroy Sané és a Bayern már megegyezettA Sport BILD információi szerint a Bayern és Leroy Sané alapvető egyezséget kötött egy öt éves szerződést illetően, és már csak a Manchester Cityvel kell egyezségre jutniuk a bajoroknak.

A Bayern első körben egy 40 millió eurós ajánlattal indított, amely a tárgyalások során természetesen emelkedhet – a tavalyi 100 és 150 millió közötti lekért árhoz képest viszont mindenképp jóval olcsóbban kaphatja meg Hansi Flick a 24 éves játékost.

Die aktuelle Ausgabe der SPORT BILD

▪ A koronakrízus miatt megváltozott transfermarkt és a csökkenő bevételek miatt az átigazolási díjak és a kiadások világszerte csökkenni fognak. Sané szerződése 2021-ben jár le.

▪ A Citynek emellett játékoseladásokból származó bevételre van szüksége, hogy be tudja tartani a Financian Fairplay szabályozásokat. Az FFP miatt Guardioláékat két évre kizárták az összes nemzetközi versenysorozatból.

▪ További árcsökkentő aduász a bajorok mellett, hogy Sané múlt nyáron keresztszalag-szakadást szenvedett és kilenc hónapja nem lépett pályára.

Sport BILD: Leroy Sané és a Bayern már megegyezett
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top