Edzőkérdés

Hivatalos: Miroslav Klose lesz Hansi Flick asszisztenseA Bayern bejelentette, hogy 2020. július 1-jétől Miroslav Klose lesz Hansi Flick segédedzője a profiknál. A német válogatott és a bajorok egykori játékosa, az U17-es csapat jelenlegi trénere egy éves szerződést írt alá. Ezenkívül Flick jelenlegi segédje, Danny Röhl is új, 2023-ig szóló megállapodást kötött a bajorokkal.

Kép

Rummenigge: Nagyon örülünk, hogy Miro megtette ezt a lépést a profikhoz. Ő az elmúlt 15-20 év legeredményesebb német támadója és meggyőződésem, hogy különösen a támadóink fognak profitálni a munkájából. Miro Hansi Flick kívánsága volt.

Salihamidzic: Boldogok vagyunk, hogy Miro erre az útra tért. Két évig, sportszakmailag kiemelkedő eredményekkel és a csapat pozitív fejlődésével képviselte az U17-eseket. Biztos vagyok benne, hogy Miro nagyon jól fog passzoni Hansi Flick edzői csapatába és a játékosaink számára is fontos bizalmi partnerré válik a tapasztalatával és játékötletével. Ezenkívül örülünk, hogy Danny Röhl 2023-ig hosszabbított, ugyanis fontos szerepet vállalt abból, hogy Hansi Flick segédjeként a csapatunk ismét egy sikeres és látványos futballt produkált.Klose: Nagyon jól érzem magam és hihetetlenül örülök ennek a feladatnak. Hansi Flick és én régóta, a német válogatottnál eltöltött közös időnkből is nagyon jól ismerjük egymást, szakmailag és emberileg is bízunk egymásban. Nekem ez az edzői karrierem következő lépése – remélem, hogy a tapasztalatommal fontos szerepet tudok válllani abból, hogy az FC Bayern elérje a sportszakmai céljait.

Flick: Miro a legmagasabb nemzetközi szinten gyűjtött tapasztalatával tökéletes kiegészítése az edzői csapatunknak. Nagyon régóta ismerjük és becsüljük egymást, a válogatottban is nagy sikereket ünnepeltünk együtt. Szintén nagyon jó hír a csapatonak és nekem, hogy Danny Röhl hosszútávon marad a klubnál.

Hivatalos: Miroslav Klose lesz Hansi Flick asszisztense
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top