Egyéb

Csapatedzést tartott a Bayern – a Campuson és az Arénában fognak tovább gyakorlatozni



A Bayern pénteken 11 órakor, március közepe óta először tartott normál, zártkörű csapatedzést a Säbeneren. A srácok természetesen nagyon örültek az újbóli viszontlátásnak, a 90 perces, függöny mögötti gyakorlatsor remek hangulatban telt. Az edzés előtti megbeszélésen mindenki szájmaszkot viselt.

BILD erhaschte trotz des Sichtschutzes einen Blick auf das Geheimtraining der Bayern

Az edzésen ott volt az Robert Lewandowski is, akinek a megszakítás előtti hetekben, a Chelsea elleni BL-találkozón törött ki a sípcsontjából egy darab és úgy tűnt, hogy még legalább négy bajnokiról lemarad. Most viszont teljes erőbedobással várhatja a fennálló 9 bajnokit.

A bajorok szombaton délelőtt utoljára edzenek a székház udvarában, vasárnap pedig karanténba vonulnak a müncheni Infinity hotelbe, ahol a játékosokon és a csapat személyzetén kívül egyetlen vendég sem lesz jelen. A srácok csak edzés céljából hagyják el az épületet, de már nem a Säberenen, hanem a Campuson illetve az Allianz Arénában gyakorlatkoznak majd.

Das Infinity-Hotel in Unterschleißheim

Rummenigge: Helyes döntés Hansi Flick edzőnktől, hogy többek között a stadionban is trenírozza majd a csapatot. A játékosoknak fel kell készülniük az új atmoszférára – valami új dolgot fognak tapasztalni és erre a nagy Allianz Arénánkban fel is tudnak készülni.

A Bayern vasárnap 18 órakor, az Union Berlin otthonában tér vissza a Bundesligában. Ezután a játékosok meglátogathatják a családjaikat, de továbbra is részleges karanténban kell lenniük. A családtagokat is tesztelni fogják, a másokkal való kontaktolást pedig gyakorlatilag nem is nagyon engedélyezik.

A vezetőség számára is lesznek korlátozások – az idegenbeli meccseken csak négyen lehetnek ott, a vezetőség és Herbert Hainer rotálni fogják egymást, csak Rummenigge lesz ott minden mérkőzésen. Az Allianz Arénában ellenben mindenki ott lehet, ugyanis a hazai csapatok számára nyolc főt engedélyeznek a lelátóra.

Csapatedzést tartott a Bayern – a Campuson és az Arénában fognak tovább gyakorlatozni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top