Egyéb

Neuer-szerződéshosszabbítása: „Jelenleg nincs mit bejelenteni”; „Óvatos optimista vagyok”A Bayernnél három játékos, Thiago, Alaba és Neuer szerződésének meghosszabbítása áll a fő terítéken. A hálóőr jövőjével kapcsolatban Rummenigge a meccs előtt, a csapatkapitánypedig a meccs után nyilatkozott.

Rummenigge: Jó tárgyalásokban vagyunk. Óvatos optimista vagyok, hogy Manuel hamarosan elfogadja az FC Bayern ajánlatát. Mindannyian elégedettek vagyunk – Manuel Neuer tudja, hogy mi áll rendelkezésére a Bayernnél, és a Bayern is tudja, hogy milyen játékosa van Manuel Neuer személyében. Ezért azt hiszem, hogy ez egy olyan frigy, amely a jövőben is tartani fog.

There is nothing to announce - Neuer denies Rummenigge's ...

Kalle utolsó mondata érdekes, hiszen utalhat Manu korábbi, nemrég véget érő házasságára is. A mérkőzés után Neuer is beszélt a témában, a Sky90-nek adott nyilatkozatot.

Neuer: Jelenleg nincs mit bejelenteni és ehhez is tartom magam. Nincs időhatár, de jelenleg nincs is szükség erre. Alapvetően mindkét fél tudja, hogy mije áll rendelkezésére a másikban – nekem a Bayernnél és a klubnak bennem, mint a csapat kapitányaként. Mindketten optimisták vagyunk, de még semmi sincs letisztázva.”Neuer-szerződéshosszabbítása: „Jelenleg nincs mit bejelenteni”; „Óvatos optimista vagyok”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top