Egyéb

Süle és Coutinho ismét kocognak – „Lucas nagyszívű játékos, szükségünk lesz rá”Lucas Hernandez, a Bayern 80 millió eurós rekordigazolása az öt cserelehetőség ellenére egyetlen percet sem kapott az Union Berlin otthonában. Sőt, Hansi Flick „csak” három pozícióban változtatott. Az NB1-es hangulatú meccs után többek között ebben a témában is nyilatkozott a Bayern mestere.

„Az eredmény miatt nem volt egyszerű cserélni, mert a hosszú szünet utáni első meccsen stabilitásra volt szükségünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy csak hármat cserélünk.”

A Bayern védelmét az utóbbi meccseken jól összeszokott Davies, Alaba, Boateng, Pavard négyes alkotta, de természetesen még akadtak nehéz pillanatok – főleg a meccs elején.

Kép

„Boateng játéka olyan volt, mint az egész csapaté. Eleinte voltak kisebb nehézségeink, de aztán jobban belejöttünk a játékba és meggyőző sikert akartunk.”
Lucas Hernandeznek természetesen nem kell feladnia a játék esélyét – erről Hansi Flick is biztosította őt.

„Pillanatnyilag bízom a hátsó fogatunkban, az edzéseken is nagyon jól teljesítenek. Megpróbáljuk Lucastnak mindig megadni a játéklehetőséget. Ő egy nagy szívvel rendelkező játékos. Még nyolc fontos meccs áll előttünk a Bundesligában – biztosan szükségünk lesz a szolgálataira. Az edzéseken is nagyon jó benyomást kelt.”

Hétfőn a vasárnapi meccs cseréi edzettek a Säbener gyepén, de egy hónap kihagyás után Süle, valamint a nemrég műtött Philippe Coutinho is elkezdte a laza futóedzéseket – füvön, majd homokban.

A brazil ügynöke az Union elleni meccs után még kétségbe vonta, hogy kliense pályára lép-e még egyáltalán a Bundesligában. Ezek szerint még lehet rá lehetősége, bár a hírek szerint a rehabilitációja akár június végéig is eltarthat…

Süle és Coutinho ismét kocognak – „Lucas nagyszívű játékos, szükségünk lesz rá”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top