Átigazolási hírek

Coutinho ügynöke: „Philippe szereti a klubot és a magasszintű professzionalitást”Philippe Coutinho jövője továbbra is kérdéses a Bayernnél – a brazil bokáját pár hete műteni kellett, így egyelőre nem is tudja meggyőzni a bajorok vezetőit arról, hogy kivásárolják őt Barcelonából. A brazil reméli, hogy három-négy héten belül fitt lehet, a laza futóedzéseket a napokban már el tudta kezdeni.

A játékos szerződésében 120 millió eurós záradék van lefektetve, majd szóban 80 millió körüli vételárról volt szó – jövőjéről a krízis előtt májusban kellett volna döntenie a Bayern vezetőinek. Ez a határidő valószínűleg kitolódik, de továbbra is kérdés, hogy a Barcelona mennyit szeretne kapni a 28 éves támadó középpályásért – a katalánok valószínűleg még ennél is jóval lejjebb adhatják az igényüket.

Philippe Coutinho will help Chelsea, but that's not enough reason ...

Coutinho ügynöke, Kia Joorabchian a Sport1-nek adott nyilatkozatában érintette a témát:

„A jövőjét illetően még nem született döntés. Ahogyan ebben a nehéz időszakban már többször is elmondtuk, jelenleg nem beszélünk semmiféle transzferről vagy tervről a jövőt illetően. A legfontosabb számára most az, hogy a gyors felépülésre koncentráljon és a lehető leghamarabb tudjon segíteni a pályán a csapatának. Ezután meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.”
A világ egyik legeredményesebb és befolyásosabb menedzserének tartott Joorabchian szerint Coutinho jól érzi magát a jelenlegi állomáshelyén.

„Azt elmondhatom, hogy Philippe nagyon boldog Münchenben. Szereti a klubot és a nagymértékű professzionalitást.”

Bundesliga | “Philippe Coutinho will get time to settle at Bayern ...

A Sport1 információi szerint egyelőre nem játszik az a lehetőség, hogy Coutinho egy újabb évet játsszon le kölcsönben a Bayernnél, viszont a vezetőség állítólag támogatja, hogy a brazil Münchenben maradjon. Állítólag Hansi Flick is szívesen végigcsinálna vele egy komplett felkészülést, ugyanis tavaly is csak augusztus 19-én, Niko Kovac keze alá érkezett a középpályás.

Ezenfelül Kai Havertz átigazolásának meghiúsulása is befolyással lehet Coutinho jövőjére.

Coutinho ügynöke: „Philippe szereti a klubot és a magasszintű professzionalitást”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top