Hivatalos

Neuer 2023-ig hosszabbított: „Nagyon jól és otthonosan érzem itt magam”A szerződéshosszabbítási hullám újabb szereplőjeként Manuel Neuer is új, 2023-ig szóló kontraktust írt alá a klubbal – jelentette be szerdán délután a Bayern.

Rummenigge: Az FC Bayern nagyon boldog és elégedett, hogy Manuel 2023 június 30-áig meghosszabbította a szerződését. Manuel a világ legjobb kapusa és a mi kapitányunk.

Kahn: Nagyon jól át tudom érezni azt a helyzetet, amelyben Manuel is van – megértettük, hogy karrierje ezen fázisában milyen irányban gondolkodik és mi a fontos számára. A szerződéshosszabbítással erős jelzést adott.

Kahn: Torhüter können natürlich bis ins hohe Alter spielenNeuer: A világjárvány miatti leállás heteiben nem akartam döntést hozni, mert senki nem tudta, hogy mikor és folytatódik-e egyáltalán a Bundesliga – ráadásul fontos volt számomra, hogy továbbra is Toni Tapalovic kapusedzőnkkel dolgozhassak tovább. Azzal, hogy ez letisztázódott, optimistán tekintek a jövőbe – nagyon jól és otthonosan érzem magam Bajorországban. Az FC Bayern az európai labdarúgás egyik legjobb állomása, és az is marad.

Salihamidzic: A szerződéshosszabbítás fontos jelzés az FC Bayern és Manuel számára. Mindkét fél win-win szituációba került és ez Manuelnek és nekünk is nagyon fontos volt. Manuel képviseli az FC Bayern folyamatos sikereit, a felelősségvállalást és a világklasszis szintet. Örülök a további együttműködésünknek.

A BILD információi szerint Neuer eddig 15 millió euró körüli összeget tehetett zsebre, de az új szerződésével nem lépte át a 20 milliós határt.

A korábbi hivatalos bejelentéseket, igazolásokat és szerződéshosszabbításokat az alábbi linken tudjátok visszanézni.

Neuer 2023-ig hosszabbított: „Nagyon jól és otthonosan érzem itt magam”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top