Átigazolási hírek

Sport Bild: Sanénak odaígérték a 10-es meztLeroy Sané vasárnap Manchesterben nézte a Bayern 2-0-ás berlini győzelmét és továbbra is nagyon jól el tudja képzelni a müncheni átigazolást. A City szélsője meg van bizonyosodva a bajorok sportszakmai lehetőségeiről, sőt a Bayern egy szép gesztussal is kedveskedne neki.

A Sport Bild információi szerint a klub jelezte Sanénak, hogy megkapja a 10-es mezt, amelyet jelenleg Coutinho visel és amelyben tíz éven keresztül a holland legenda Arjen Robben is játszott.

Die aktuelle Ausgabe der SPORT BILD

Sané eltökélt szándékát pedig jelzi, hogy a Sport Bild szerint hajlandó lenne 30 százalékkal engedni a fizetési igényéből – ettől függetlenül természetesen a legjobban kereső játékosok közé tartozhat a Rekordbajnoknál. A hirhedt szivárogtató Football Leaks szerint Sané legalább 9 millió körüli összeget tehet zsebre évente a Citynél, a Bayernnél pedig a legjobban kereső játékosok 15 millió fölötti eurót keresnek.

A lap szerint a kluboknak még nem volt közvetlen megbeszélésük, de a Bayern már a 40 milliós belépőajánlat emelésére készül. Sané szerződése 2021-ig szól és az FFP miatt a Citynek átigazolási díjból származó bevételre lesz szüksége.Sport Bild: Sanénak odaígérték a 10-es mezt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top