Átigazolási hírek

Rummenigge szerint a Bayern még nem beszélt Perisicsről az Interrel, de…



A Bayern München nemrégiben több játékos, Müller, Davies és Neuer szerződését is meghosszabbította – az elkövetkezendő hetekben Alaba és Thiago követheti őket, illetve a kölcsönben lévő Ivan Perisic és Philippe Coutinho jövőjéről szóló kérdések is tisztázódhatnak.

A 31 éves horvát világbajnoki-ezüstérmes játékosról különféle oldalakon már megjelent, hogy a Bayern szerződést kötött vele és a horvát játékos már végleg a Bayern játékosa. Most Karl-Heinz Rummenigge tette tisztába ezt a pletyit.

„Még nem dőlt el, még nem beszéltünk az Interrel. Ha Perisic játszik egy pár meccset, beszélni fogunk, ugyanis a játékos is szeretné tudni, melyik csapatban fog játszani.”

A BILD információi szerint a bajor vezérkar időt kért a döntés meghozatalához, ugyanis a krízis által megváltozott anyagi feltételek miatt újratárgyalná Perisic 20 milliós vételi árát – a bajorok szeretnék őt olcsóbban megszerezni.

Viszont tűnik, hogy Hansi Flick is ragaszkodna Ivanhoz, a BILD szerint Sané valószínűsíthető megszerzésétől függetlenül marasztalná a horvátot. Korábban így nyilatkozott róla: „A dinamikájával és a tapasztalatával nagyon, nagyon jó hatással van ránk.” A sérülését sokként jellemezte a bajorok edzője. Perisic szerencsére már felépült, és az Union elleni mérkőzés végén kapott pár perc játéklehetőséget is.

Rummenigge szerint a Bayern még nem beszélt Perisicsről az Interrel, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top