Bundesliga

Flick: Thiagonak izomproblémái vannak; nagyon elégedett vagyok Lucas mentalitásávalHansi a Frankfurt elleni szombat esti, müncheni mérkőzés kapcsán tartott virtuális sajtókonferenciát.

 

A Frankfurt elleni meccsről: Az Eintracht nagyon jól védekezik előrefele és a labda ellen is dinamikus a játékuk. Szívvel játszanak és ez nagyon tetszik. Olyan csapatra számítunk, amelyik ismét szeretné kapni a fonalat. Filip Kostic szeméyében az egyik legjobb szélső is ott van a soraikban.

Neuer hosszabbításáról: A Bayernnél mindenki tudja, hogy Manuel a legjobb kapus és boldogok lehetünk, hogy a sorainkban tudhatjuk őt. A hosszabbítás jelzésértékű, nagyon boldog vagyok, hogy tető alá hozták.

Lucas Hernandezről: David és Jerome is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak belsővédőként, ezért nagyon elégedett is vagyok velük. De azt is ki kell emelnem, hogy Lucasnak problémái voltak a sérülésével, most viszont lenyűgöző játékot mutat az edzésen és mindig 100 százalékot ad ki magából. Ez fontos, hogy folyamatosan tartani tudja az edzésfolyamatot, nagyon elégedett vagyok mentalitásával. Viszont: ha egy védőlánc jól működik és jól harmonizál, akkor edzőként először a biztonságra alapoz az ember. De a futballban nagyon gyorsan változhatnak a dolgok. Minden egyes játékosra szükségünk van.

Kép

A személyi helyzetről: Serge kihagyta a tegnapi edzést, de jól van, Thiago még nem úgy, ahogyan elképzeljük, ugyanis izomproblémái vannak. Süle esetében semmit sem akarunk elkapkodni, de szeretne még ebben az idényben pályára lépni. Jó lépéseket tett feléje, meglátjuk mi lesz.

A zártkapus meccsekről: A mentalitás meghatározó. Ha technikálisan erős csapatod van, és kölcsönösen nyomjátok egymást, természetesen előnyben vagy. Tudjuk mi vár ránk. Mindenki szívesen játszik az Allianz Arénában. Ezért várjuk is a mérkőzést.

A őszi, Frankfurtban elszenvedett 5-1-es vereségről: Nagyon keserű délután volt számunkra. De a holnapi egy másik meccs lesz és erre koncentrálunk. A Dortmund elleni meccs sem játszik még semmilyen szerepet, a Frankfurtra koncentrálunk, ez a következő lépés, amelyet meg akarunk tenni.

Boateng helyzetéről: Van még egy év a szerződéséből. Egyedül csak rajta múlik, hogy marad-e vagy sem. El fog gondolkodni a jövőjén, de nincs nyomás alatt, én szívesen dolgozom vele. Nagyon jól végzi a dolgát, német válogatott volt, illetve keményen dolgozik a kondícióján, megmutatta, hogy milyen szinten tud ismételten játszani.Flick: Thiagonak izomproblémái vannak; nagyon elégedett vagyok Lucas mentalitásával
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top