Egyéb

A Császárnak nagyon tetszett a meccs: „Kiemelkedő futballmérkőzést láthattunk”



Franz Beckenbauer hosszú idő után először látogatott ki a müncheni Allianz Arénába, hogy a helyszínről tekinthesse meg a Bayern mérkőzését. A Császár a Sport1-nek adott nyilatkozatában kommentálta a látottakat.

„Az adott körülmények között, szurkolók és atmoszféra nélkül egy kiemelkedő futballmérkőzést láthattunk. Gratuláció mindkét csapatnak, ez tényleg nagyon-nagyon jó foci volt. A Bayern nagyon jó formának örvend, de a frankfurtiak is nagyon jó játszottak – 3-0-ról 3-2-re jöttek vissza, majd a Bayern ismét magára talált és hirtelen 5-2-re módosították az eredméyt. Nagyon érdekes mérkőzés volt.”

A játékosként 1974-ben, szövetségi kapitányként 1990-ben VB-címet nyert legenda örült a Bundesliga visszatérésének.

„Azt hiszem, hogy ha mindenki betartja a szabályokat, az ember képviselheti magát itt. A futballfanoknak természetesen nem annyira kielégítő, mert nem lehetnek itt a stadionban, de a játékosok teljesítményét tekintve nincs különbség.”

Franz Beckenbauer - FC Bayern Munich


Az érintetteknek nagy megtiszteltetés lehetett, hogy egy ekkora futballszemélyiség előtt szerepelhettek. Hansi Flick természetesen ismeri őt.

„Régóta ismerem őt. A válogatottnál illetve itt Münchenben is gyakran találkoztunk. Örülök, hogy itt volt a stadionban. Ő egy olyan ember, akinek óriási múltja van a labdarúgásban, főleg itt a Bayern Münchennél. Örülök, hogy láthattam őt egy mérkőzésen, remélem a jövőben gyakrabban fog jönni.”

Leon Goretzka, a Bayern első góljának szerzője is kommentálta a védőként kétszeres Aranylabdás Franz jelenlétét:

„Nagyszerű az ő figyelme alatt játszani. Remélem élvezte a meccset.”

Happy Birthday, Franz Beckenbauer : Official FC Bayern News ...

A Császárnak nagyon tetszett a meccs: „Kiemelkedő futballmérkőzést láthattunk”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top