Bajnokok Ligája

Három és fél hét futball nélkül? Így készülhet a Bayern a BL-folytatásraA krízis által kihagyott hónapok miatt a feje tetejére fordult az európai labdarúgás menetrendje. Bár a német foci május közepén folytatódott, a többi topbajnokság és a Bajnokok Ligája továbbra is szünetel – ez a Bayern és a Lipcse kárára válhat, ugyanis a Királykategória az előzetes tervek alapján csak július végén, illetve augusztus elején, bő egy hónappal a Bundesliga végét követően folytatódhat tovább, míg a többi, később folytatódó bajnokságban jobban ritmusban maradhatnak a játékosok.

A Bayern utolsó bajnoki mérkőzésére június 27-én, a Wolfsburg otthonában kerül sor, míg a kupadöntő július 4-én kerül megrendezésre Berlinben – a Bayern ekkor jó esetben már duplázó csapatnak vallhatja magát.

Champions League: Bayern im Abschlusstraining mit Boateng, aber ...A Bajnokok Ligájában a Bayernnek lesz még egy müncheni nyolcaddöntő-visszavágója a Chelsea ellen, erre BILD információi szerint július végén kerülhet sor – zártkapuk mögött, míg a negyeddöntők augusztus 8-án, a topligák befejezése után folytatódhatnak tovább. A BL-döntőre előzetesen augusztus 29-én kerülhet sor Isztambulban.

Kérdés, hogyan tölti majd el a kupadöntő és a BL-közötti, fennmaradó kb. három és fél hetet a Bayern csapata. A BILD két opciót vázolt fel: Az egyik szerint a lehetséges kupadöntő után Münchenben edz tovább a csapat. A második szerint, amely a lap szerint valószínűbbnek tűnik, a játékosok legalább egy hét szabadságot kapnak.

A Lipcse még jobban kieshet a ritmusból. A június 27-ei utolsó játéknap és az augusztus 8-ai negyeddöntő odavágója között hat hét szünetük lesz.

Három és fél hét futball nélkül? Így készülhet a Bayern a BL-folytatásra
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top