Egyéb

Arrey-Mbi a profikkal edzett, Thiago visszatértA Bayern München keddi edzésén megjelent a klub egyik legtehetségesebb játékosa, a 17 éves Bright Arrey-Mbi is. A múlt nyáron érkező német U-válogatott és a Bayern U19-es csapatának tagja Lucas Hernandez hétvégi, enyhébbnek tűnő combizomproblémája és Lukas Mai sérülése miatt kapott lehetőséget arra, hogy a téli edzőtáborhoz hasonlóan ismét Hansi Flick csoportjában edzhessen.

Arrey-Mbi két hónapja töltötte be a 17. életévét, de 16 évesen vett részt a Bayern januári, katari edzőtáborában, ahol jó teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. A Nürnberg elleni felkészülési mérkőzésen játéklehetőséget is kapott, ahol szintén nem vallott szégyent.

Ismerjétek meg egy kicsit jobban a srácot.

Lucas egyéni edzést már végezhetett, de a hétvégi, Leverkusen elleni játéka valószínűtlennek tűnik, Boateng kerülhet vissza Alaba mellé a kezdőbe. Arrey-Mbinek viszont halvány lehetősége lehet arra, hogy a szezon hátralévő meccseinek valamelyikén akár a meccskeretbe is beférkőzzön. Hansi Flick filozófiáját tekintve ez egyáltalán nem kizárt.

A keddi edzésen egyébként Thiago hosszú napok után ismét a csapattal edzett, míg Süle és Coutinho egyéni edzésprogramot végeztek.

Arrey-Mbi a profikkal edzett, Thiago visszatért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top