Interjúk és nyilatkozatok

Ulreich: Megpróbálok egy új csapatot találniHiába voltak Sven Ulreichnak és ügynökének korábban hangzatos, maradási szándékkal kapcsolatos megnyilvánulásai, a Sport1-nek adott nyilatkozatából úgy tűnik, hogy a Bayern másodikszámú kapusa a következő szezont egy másik csapatban kezdené meg.

„Bármi elképzelhető. Főleg a jelenlegi helyzetben nem tudhatja az ember, hogy mi minden történik még. De világos, hogy a következő szezonban nem szeretnék harmadikszámú kapus lenni. Megpróbálok egy új csapatot találni. De ha nem lesz semmiyen megfelelő ajánlat, lehetséges, hogy kitöltöm a szerződésem Münchenben. Ebben az esetben mindent arra fogok helyezni, hogy másodikszámú maradjak.”

Ulreich vor Bayern-Abschied: "Werde versuchen, neuen Verein zu ...

Ulreich elsődleges célja tehát, hogy egy hozzá illő klubot találjon – állítólag a Hertha, az Augsburg, a Schalke is új kapust keresnek. Az ügynöke úgy tudja, hogy az Union Berlinnél, illetve feljutás esetén a Stuttgartnál és a HSV-ben is változás következhet be a kapusposzton.

„A jövőben örülnék több bevetésnek. Reálisnak kell lenni, a Bayernnél a jövőben ez nem lehetséges. Nem rejtem véka alá, hogy ettől függetlenül nagyon jól érzem magam Münchenben. Remélem, hogy egészséges maradok és sikeres szezont zárunk a Bayernnel – végsősorban egész évben a céljainkért küzdöttünk. Mi akarunk lenni az első Korona-bajnokok.”Ulreich: Megpróbálok egy új csapatot találni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top