Bundesliga

„A csapat mentalitása jelentette a különbséget” – Reakciók: Leverkusen 2-4 BayernA Bayer Leverkusen elleni idegenbeli 4-2-es győzelem reakciói.

 

Hansi Flick: A Leverkusen egy nagyon játékerős csapat, ezért is volt fontos számunkra, hogy a lehető legkevesebb hibát vétsük. Ettől függetlenül volt belőle pár. Szükségünk volt egy kis időre, hogy belejöjjünk a játékba. A hátrány egy kisebb felkiáltójel volt. A csapat mentalitását és hozzáállását mutatja a visszatérésünk. A futballban arra megy ki a játék, hogy az ember megnyerje a meccset. Ezt 2020-ban lenyűgözően csináljuk.

Bayern Munich players wear Black Lives Matter armbands; Borussia ...

Leon Goretzka: Jó meccs volt. Nem kezdtünk jól, de ez az ami kivételessé tesz minket. Hogy a küzdelmen és a párharcokon keresztül újra magunkra találtunk. Egy ilyen erős csapat ellen az embernek először meg kell fordítania a játékot. Ezt jól csináltuk. Az utolsó 20-30 percben inkább csak igazgattuk a meccset.

Manuel Neuer: A csapat mentalitása jelentette ma a különbséget. Kilenc perc után kaptunk egy gólt, hátrányba kerültünk és egy jó csapat ellen játszottunk. De a Wolfsburg is győzött itt, ezért mi is képesek vagyunk erre. Megmutattuk és mi voltunk a jobbik csapat. Szükségünk volt arra, hogy valahogy játékba jöjjünk és ezt hidegvérrel ki is használtuk.

FC Bayern nach Sieg in Leverkusen mit Riesenschritten in Richtung ...

Peter Bosz, a Leverkusen edzője: Ma egy topcsapat ellen kaptunk ki. Az első 30 percben amikor még partiban voltunk, éreztük, hogy nem vagyunk a megszokott állapotunkban. Ez biztosan a Bayern miatt volt, de függött tőlünk is. Túl sok hibát vétettünk, a Bayern ellen ezt nem engedheti meg magának az ember. Nyomást helyeztek ránk és nem sokáig engedtek minket hozzáférni a labdához. Ha a Bayernt meg akarjuk verni, 11 játékosra van szükségünk, akik mind topteljesítményt nyújtanak. Az sem fordulhat elő egy olyan csapatal, mint a miénk, hogy a szünet előtti három percben két gólt kapjon. A Bayern megérdemelten gyözött ma.

Aleksandar Dragovic, a Leverkusen védője: Jól lendültünk játékba és megszereztük a vezetést is. Ezután kvázi félelemmel játszottunk és nem tudtuk futtatni a labdát, ez tulajdonképpen kivégzett minket. Ha a Bayern ellen ilyen gólokat kapsz, elmondhatod, hogy nem érdemtelenül kaptál ki.

„A csapat mentalitása jelentette a különbséget” – Reakciók: Leverkusen 2-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top