Interjúk és nyilatkozatok

Robben visszatért edzeni a Säbenerre – „Nagyon fontos, hogy a karrierem után is fitt maradjak”Arjen Robben, a Bayern legendája pénteken délelőtt ellátogatott a klub edzőközpontjába, hogy fitten tartsa magát. A 36 éves holland profi egy egy órás erőnléti edzést és labdás gyakorlatokat is végzett Prof. Dr. Holger Broich fitneszedző társaságában. Robben korábban a bajorok karantén alatti videós edzéseibe is becsatlakozott, továbbra is remek kapcsolatot ápol a klubbal.

 A 36 éves holland exjátékos a Sport1-nek adott interjújában beszélt, ennek részleteit közöljük.

Tervezi a Bayernbe való visszatérését? Csalódást kell okoznom, az FC Bayernhez való visszatérésem 100 százalékig kizárt.

A fitten tartásáról:Egy héten két-háromszor edzem Dr. Holger Broich fitneszedzővel és a jövőben is ezt szeretném tenni. Futunk, sprintelünk, labdázunk. Óriási örömöt okoz és fitt szeretnék maradni. Nagyon hálás vagyok a klubnak, hogy lehetőséget ad nekem ezekhez az edzésekhez.

Az állapotáról: Nagyon jó, nagyon fontos számomra, hogy a karrierem után is fitt maradjak. Akartam idén futni egy maratont, de a krízis miatt ez sajnos nem jött össze.

Kép

A sérülések után milyen érzés fájdalommentesen élni? Igen, ez jó érzés. Most is nagyon jól érzem magam. Nagy nyomástól szabadultam meg. Voltak napok, amikor a szabadidőmben is nagyon intenzív edzéseket végeztem. Ha a testem jelez, tudok szünetet tartani, és csak akkor edzem újra, ha ismét nem fáj semmim. Ez egy komoly különbség az aktív időszakomhoz képest.

Visszatér profiként? Az ember soha nem tudhatja, most nem akarok se igennel, se nemmel válaszolni. De először el kell költöznünk Hollandiába, a többit meglátjuk. Az FC Bayernnel mindenesetre továbbra is nagyon szoros kapcsolatban maradok.

Zirkzeeről: Ő és az FC Bayern egyik tehetsége sem lehet soha eléggé elégedett. Joshuának minden nap fejlődnie kell, minden nap új célt kell kitűznie maga és és soha nem szabad megelégednie magával. Az is fontos, hogy mindig tisztában legyen a saját teljesítményével. Az, hogy az elmúlt időszakban mindig ott volt a keretben, jelzi, hogy Hansi Flick elégedett a fejlődésével, de a fejlődése szempontjából nagyon fontos lesz, hogy rendszeresen játsszon. Csak a legjobbakat kívánom Joshuának a jövőjéhez. A szombati meccset mindenképp meg fogom nézni.

Robben visszatért edzeni a Säbenerre – „Nagyon fontos, hogy a karrierem után is fitt maradjak”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top