Interjúk és nyilatkozatok

Salihamidzic: Gondoskodni fogunk a keretünkről; Mindent megteszünk, hogy Alaba hosszabbítson



Hasan Salihamidzic a Mönchengladbach elleni mérkőzést megelőzően beszélt a rotációról, a nyári átigazolásokról, Alaba ügyéről és Müller kupadöntő utáni nyilatkozatáról is. 

A rotációról: A szünet után hat mérkőzést játszottunk. Az embernek ügyelni kell arra, hogy a játékosok ne sérüljenek meg, ezért az edző jól teszi, hogy lehetőséget ad egy pár fiatalnak. Örülök, hogy az olyan játékosok, mint Zirkzee és Cuisance megkapják az esélyt, mert nagyon jó fejlődésen mentek keresztül és remekül edzettek.

Az átigazolásokról: A klubnál mindenki jól teszi, ha az elkövetkezendő hetekben és hónapokban csak azokról a transzferekről beszél, amelyet már végrehajtottunk. Nyilvánvalóan gondoskodni fogunk arról, hogy az elkövetkezendő évben ismét olyan keretünk legyen, amellyel képesek vagyunk mindent megnyerni.

Alaba esetleges szerződéhosszabbításáról: Nagyon elégedettek vagyunk David idei szezonban és az új pozíciójában való fejlődésével. Ő a védelem vezére és egy igazi személyiséggé érett. Voltak megbeszéléseink és az elkövetkezendő hetekben is lesz még egy pár. Most viszont mindannyian a sportszakmai dolgokra koncentrálunk, tehát mindent a maga idejében. Mindent megteszünk, hogy hosszabbítson. Azt hiszem mindegyik fél tudja, hogy mije áll rendelkezésére a másik személyében.




Thomas Müller azon kijelentéséről, miszerint paradox dolog az átigazolásokról (konkrétan Havertzről) beszélni amellett, hogy közben a béreket csökkentik: A mérkőzés utáni nap beszéltünk róla. Leültünk és elmondtam neki, hogy nem volt korrekt. Megértette. Ő egy nagyon intelligens srác és egy nagyon intelligens játékos. A klub tartja magát ahhoz, hogy csak azokról a transzferekről nyilvánul meg, amelyeket már végrehajtott. Ez érvényes a vezetőkre is, de a játékosokra főleg.

Ezzel kapcsolatban Thomas Müller vasárnap egy videót tett közzé a közösségi oldalain, amelyben elmondta, hogy a Bayernben nincs belső feszültség a fizetések csökkentése, illetve nyári átigazolások miatt, és a nyilatkozatát a média provokatívan értelmezte. A Bayern-ikon kihangsúlyozta az új érkezők fontosságát: „A lehető legjobb keretet akarom a következő szezonra. Nagy célom van, meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját.”




Salihamidzic: Gondoskodni fogunk a keretünkről; Mindent megteszünk, hogy Alaba hosszabbítson
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top