Akadémia

Daniliuc távozik – elveszíti U19-es kapitányát és alapemberét a BayernA nizzai nicematin.com vasárnapi információi szerint a Bayern egy profiszerződéssel sem tudta meggyőzni Flavius Daniliuc-ot, az U19-es csapat kapitányát arról, hogy új kontraktust írjon alá a klubbal, a belsővédő ehelyett hamarosan a Nice játékosa lesz. Később a Sport1 is megerősítette, hogy közel áll a tehetség a váltáshoz.

Kép

A 188 centis játékos a karantén alatt állítólag 6 kiló izmot pakolt fel magára és hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt a francia csapatnál, ahol egyelőre a tartalékoknál terveznek vele. A Nice elnöke a transzfert még nem tudta megerősíteni, de elismerte, hogy a hosszútávú projektjükben ilyen magasszintű játékosok szerepelnek.

Daniliuc 2015-ben, Alaba közreműködésével igazolt át a Real Madridtól a Bayernbe. Miután Flavius találkozott Daviddel, a madridi bentlakásosban egy másik Realos-ifi megverte őt, ezért döntött végleg a váltás mellett. Édesapja akkor hálálkodva mondott köszönetet a Bayern alapemberének: „Végtelenül hálásak vagyunk Davidnek. Nem csak az átigazolás miatt, hanem azért is, mert ő a tökéletes példakép Flavius számára.”

Puștiul român descoperit de Gazetă s-a antrenat cu prima echipă a ...

Demichelis U19-es csapatának egyik húzójátékosa mind a hét meccset végigjátszotta az ifjúsági BL-ben, emellett 20 bajnokiból 17-et végig a pályán töltött – abban a három fordulóban pedig a Bayern II tagja volt, így abszolút alapembernek számított a korosztályos csapatában.

A Bayern valószínűleg alaposan figyelni fogja Daniliuc teljesítményét a jövőben.

Daniliuc távozik – elveszíti U19-es kapitányát és alapemberét a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top