Átigazolási hírek

AS: Hakimi nem akar visszatérni a Realba – a Bayern München akarja őt



A spanyol AS információi szerint a Bayern nagyon erősen érdeklődik Achraf Hakimi, a Real tulajdonában lévő BVB kölcsönjátékos iránt, és a 21 éves marokkói jobbhátvéd a németek egyik legfőbb prioritása a következő transzferablakban. A bajorok állítólag készen állnak átigazolási díj és fizetés tekintetében is jelentős összeget fordítani a transzferre.

Kép



Úgy tűnik, hogy nem is olyan rosszak a Bayern esélyei: amellett, hogy a lap szerint a Real vezetői már tudják, hogy Hakimi nem akar Carvajal cseréjeként visszatérni hozzájuk, szívesen maradna a Bundesligában, ráadásul a fizetése is jobb lenne, a hír szerint a jelenlegi 3-ról nettó 6-7 millió euróra emelkedne. A madridi projekt állítólag nem annyira csábítja őt és a Real közel 60 millió euróért hajlandó is lenne megválni tőle.

Bayern Munich has looked in to potentially signing Achraf Hakimi ...

A Bayern csáberejéről felesleges beszélnünk, a német Rekordbajnok ráadásul gyors jobbhátvédet keres, erre a szerepkörre pedig a 21 éves, Dortmundban már bizonyító srác tökéletesen megfelelne. Flick korábban hangsúlyozta is, hogy a szélek védelmi és támadó-szempontból is erősítésre szorulnak.

AS: Hakimi nem akar visszatérni a Realba – a Bayern München akarja őt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top