Egyéb

Öt játékos tért vissza csütörtökön a Säbenerre



A Bayern csütörtöki edzésén két játékos részleges csapatedzésen, a többiek egyéni programon vettek részt.

Niklas Süle 11:13-kor elsőként vonult ki az öltözőből a Säbener gyepére és nyolc hónap, egész pontosan 243 nap után először végezhetett részleges csapatedzést a társaival. A 24 éves középhátvéd október 19-én, az Augsburg elleni mérkőzés során szenvedte el pályafutása második keresztszalag-szakadását. Korábban is visszatérhetett volna, de egy hónapig a bevizesedett, ödémás térde miatt szünetelnie kellett. Niklas eddig egyetlen meccset sem játszott Hansi Flick irányítása alatt. A bajnokságban és a kupadöntőben már nem léphet pályára, de úgy tűnik, hogy a BL-re már felépülhet.

Philippe Coutinho két hónappal a bokaműtétje után tért vissza a pályára és végzett laza gyakorlatokat a csapattársakkal. A 120 milliós kivásárlási záradékával nem élt a Bayern, de a június 30-áig szóló kölcsönszerződését a szezon végéig meg tudták hosszabbítani a bajorok, azaz a 28 éves brazil srác még nagyon jól jöhet a Bayernnek a Bajnokok Ligájában.



Corentin Tolisso a Cyber-edzés utáni első kiscsoportos edzésen sérült meg, és ő is lépésről lépésre halad a visszatérés felé. A világbajnok két hónappal ezelőtt, bokaszalag-sérülés miatt dőlt ki, azóta most térhetett vissza először a gyepre futni egyet. Nem sokat, csak 15 percet kocogott.

Fiete Arp, a Bayern 20 éves támadója két héttel az amatőrcsapatban elszenvedett enyhébb szalagsérülése után szintén kocoghatott már. A srác egy gól következtében sérült meg.

Lukas Mai is elkezdhette a fölépítő-gyakorlatokat. A 20 éves belsővédő-tehetség három héttel ezelőtt szenvedett el egy bokasérülést, amelyet orvos hiányában furcsa módon Hansi Flickék ápoltak.

Thiago Alcantara combközelítő-izom műtét miatt még nem tert vissza a pályára, de a Säbeneren kapja a napi szintű kezeléseket. A visszatérését legkorábban július 4-ére, a Leverkusen elleni kupadöntőre tervezik.



Öt játékos tért vissza csütörtökön a Säbenerre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top