Átigazolási hírek

Sport BILD: Thiago közel a távozáshoz



A Sport BILD információi szerint Thiago Alcantara közel áll ahhoz, hogy elhagyja a Bayernt.

A spanyol középpályás a szombati meccs estéjén meghívta otthonába Lucast, Pavardot, Tolissot, Gnabryt és Kimmichet. A lap szerint ez a résztvevőkben gyorsan azt az érzést keltette, hogy egy búcsúpartyt tart a 29 éves Meistro.

Május elején minden szerződéshosszabbítási részletet lebeszéltek, de Thiago váratlanul visszalépett a dologtól és azóta sem írta alá az új kontraktusát a Bayernnel. Thiago úgy érzi, hogy ez az utolsó esélye arra, hogy külföldön, még topszinten szerezzen új tapasztalatokat.

A csapat körében egy állítólagos Liverpool érdeklődésről lehet szó, Klopp szereti a technikás labdazsonglőröket a középpálya közepén. Thiago elsődleges célja viszont valószínűleg az anyaegyesülete, a Barca lehet. Természetesen a játékos ára lesz a meghatározó: 2021-ig szóló szerződéssel nem sokkal kerülhetne többe, mint Leroy Sané, akiért a jelenlegi állás szerint sem akar még 40 millió eurónál is több pénzt kiadni  érte a Bayern.

A Sport BILD szerint a müncheniek Thiago távozása esetén sem szállnak harcba a 100 milliós Havertzért, inkább a Sané üzletbe pumpálhatják az esetlegesen befolyó összeget.

Sport BILD: Thiago közel a távozáshoz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top