Egyéb

Szögre akaszthatja csukáját a Bayern egykori kapusaThomas Kraft, a Bayern egykori kapusa nem kap új szerződést a Hertha csapatától és az idény végén valószínűleg végleg felhagy a labdarúgással. A 31 éves hálóőr szándékát Michael Preetz, a Hertha menedzsere jelentette be egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

„Thomas azt tervezi, hogy befejezi a karrierjét.”

Kraft 2011-ben, Neuer érkezésekor igazolt Münchenből Berlinbe, előtte Jörg Buttal harcolt a kezdőtagságért. 2015-ös, súlyos sérüléséig kezdőjátékosa volt a Herthának, majd Rune Jarsein mögé szorulva évek óta peremembernek számít csapatában. A fővárosiak egyébként tervezik, hogy új kapust igazoljanak, szóba hozták velük a Bayern cserekapusát, Sven Ulreichet is.

Thomas egy USA-ba való átigazoláson is gondolkodott, de elvetette az ötletet, ugyanis a családjával közösen eltöltött időszakra akar koncentrálni, a Kicker szerint régóta érett már benne ez a gondolat.

Kraft a Bayern U19-es csapatában 40, a Bayern II-ben 102, a Bayern első csapatában pedig 19 mérkőzésen kapott lehetőséget, míg a Herthában összesen 159 profimérkőzést abszolvált.

Szögre akaszthatja csukáját a Bayern egykori kapusa
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top