Egyéb

Guardiola búcsúzik Sanétól – Mit érdemes tudni a Leroy-transzferről?



A BILD összeszedte a Sané átigazolásával kapcsolatos kérdéseket és meg is válaszolta azokat. Ezeket közvetítjük most nektek magyarul is.

Sané átigazolása szinte már biztosra vehető – Salihamidzic a Bayern délutáni sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy jó megbeszéléseket folytatnak a Cityvel is, illetve Pep Guardiola is elmondta, hogy 24 éves játékosa valószínűleg Münchenben folytatja majd pályafutását.

„Úgy tűnik, hogy Münchenbe megy, de van még egy pár tisztázandó részlet ezzel kapcsolatban. A legjobbakat kívánom neki és köszönöm a közösen eltöltött éveket. Ez egy új fejezet lesz számára ennél a fantasztikus klubnál. Szívesen megtartottam volna, de ő úgy gondolja, hogy Münchenben felkapottabb és boldogabb lesz.”

Kép


Mikor érkezik meg Sané Münchenbe?

A BILD információi szerint Sané szerdán utazik Münchenbe, csütörtökön pedig abszolválja az orvosi vizsgálatokat.

Melyik Bayern-játékos fog többet keresni nála?

Csak Robert Lewandowski és Manuel Neuer, ők ketten nem sokkal 20 millió alatt keresnek a Bayernnél. A 24 éves szélső Thomas Müller fizetési kategóriájába fog tartozni.

Hansi Flick mentalitásbeli kérdései eloszlottak?

Az edző sokági nem volt meggyőződve arról, hogy Sané átigazolása helyes lenne a Bayernhez, de ez időközben megváltozott. A vezetőedző egy 30 perces beszélgetést folytatott a német sztárral, ami eloszlatta az kétségeit. Flick aggódott, hogy egy 100 millió fölötti átigazolás árthat a csapatszellemnek.

Hányas számú mezt kapja?

Leroy Sane | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights


Sané a 10-est szeretné, ez a kívánsága. Ezt jelenleg Coutinho viseli, az ő kölcsönszerződését is két hónappal meghosszabbított a klub. Még kérdéses, hányas számú mezt kapja a brazil, ha Leroyt hivatalosan is bemutatják a bajoroknál.

Sané játszhat az augusztusi BL-minitornán?

A folyamatban lévő sorozatban természetesen nem léphet pályára a Bayern játékosaként. Állítólag a City sem jelezte a szándékát, hogy a Real ellen, vagy a későbbiekben be akarja vetni őt a Bajnokok Ligájában, ami azt jelenti, hogy Sané legkésőbb augusztusban Münchenben edzhet – a sorozatban azonban nem vehet részt.

Kik a legjobb csapatbéli barátai?

A legnagyobb spanja Jerome Boateng – az életstílusa, öltözködése, hasonló ízlésük miatt is. Nagyon jól megértik egymást Gnabryval, Kimmichhel, Sülével és az ex-Schalkés, Leroy-jal egy általánosba járó Goretzkával is.

Mit jelent az átigazolása a válogatottra nézve?

Sané az átigazolásával a válogatottbeli Bayern-tengelyhez tartozik, ami természetesen segítség lehet minden fél számára. Neuer, Süle, Kimmich, Goretzka, Sané és Gnabry személyében régóta nem látott Bayern-tengely áll Löw rendelkezésére a válogatottban.

Kumpels auf und außerhalb des Platzes: Serge Gnabry, Leroy Sané und Joshua Kimmich (v.l.) beim EM-Quali-Spiel in Weißrussland im Juni 2019. Die DFB-Elf gewann mit 2:0 (Torschützen: Sané und Reus)

Guardiola búcsúzik Sanétól – Mit érdemes tudni a Leroy-transzferről?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top