Átigazolási hírek

Hivatalos: Kouassi négy éves szerződést kötött a Bayernnel – „Keményen fogok dolgozni”



A Bayern július 1-jén délelőtt bejelentette, hogy 2024-ig szerződést kötött a PSG 18 éves védekező tehetségével, Tanguy Nianzou Kouassival. Az elefántcsontparti gyökerekkel rendelkező francia U-válogatott játékos szerződése lejárt, így ingyen érkezik Münchenbe.

Kouassi abszolválta az orvosi vizsgálatokat és aláírta a szerződését

 

Salihamidzic: Nagyon boldogok vagyunk, hogy Tanguy Nianzou Kouassit megszerezhettük a Bayernhez. Szerintünk ő Európa egyik legnagyobb tehetsége. Az elsődleges pozíciója a centerhalf poszt, de több pozícióban is tud játszani. Biztosak vagyunk benne, hogy nagy karriert fut be nálunk és abszolút erősítést jelent számunkra.



Tanguy Nianzou Kouassi:Nagyon örülök, hogy az FC Bayern színeiben játszhatok – ez egy nagy és komoly tradíciókkal rendelkező klub. Nagyon remélem, hogy érvényesülni fogok itt és sokat játszhatok. Keményen fogok dolgozni ezért.

Kép

Kouassi 2002. június 7-én született Párizsban, 14 évesen került a PSG akadémiájához. 2019 decemberében debütált a Ligue 1-ben, pár nappal később pedig a Bajnokok Ligájában is szerepet kapott. Januárban lépett először kezdőként az AS Monaco ellen, az első gólját pedig az Amiens elleni 4-4 során szerezte, fejjel.

Minden jót kívánunk Kouassi!

Hivatalos: Kouassi négy éves szerződést kötött a Bayernnel – „Keményen fogok dolgozni”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top