Interjúk és nyilatkozatok

Sané: A Bayern által felvázolt terv meggyőzött engemA Bayernhez öt évre aláíró Leroy Sanét a klub hivatalos honlapja interjúvolta meg.

 

Mi volt a döntő abban, hogy az FC Bayernhez igazoltál?

A kezdettől fogva nagyon jó megbeszéléseket folytattunk. Az elém felvázolt terv meggyőzött. Az FC Bayern természetesen egy óriási klub, amely nagy célokkal rendelkezik – ezek a célok passzolnak hozzám. Ezért számomra ez volt az egyetlen megoldás.

Sok régi ismerőssel találkoztál. Milyen érzés volt?

Mindenkinek örülök. Az ifiválogatottakban sokakkal, Leonnal pedig a Schalkéban is játszottam már együtt. Mindannyian remek srácok, de úgy hallottam, hogy az egész csapat tele van remek fiatalemberekkel. Azt hiszem, hogy a tapasztalt és a fiatal játékosok nagyon jó elegyet alkotnak. Mindannyian nagyon sikeréhesek vagyunk, ezért örülök mindannak, ami vár rám, és alig várom, hogy a csapattal edzhessek.Milyen szerepet játszott Hansi Flick az átigazolásodban?

Még az U21-es válogatottból ismerem őt, és ott is nagyon jó kapcsolatban voltunk egymással. Amikor beszéltünk, tudtam mi vár rám, mert már ismertem őt. Látni, ahogyan a csapat az ő irányítása alatt változott. Nagyon jó hangulatot teremtett és mindent jó irányba terelt – ezért nagyon jó időszak áll előttünk.

Milyen célokat tűztél ki magadnak?

Nagyon világosak a céljaim: a lehető legtöbb címet akarom megnyerni. A Bajnokok Ligája magasan az élen áll ebben, én még nem nyertem meg. Szerintem mindenki a Bajnokok Ligájáról álmodik, ezért ez egy nagy célt jelent számomra.

Sané: A Bayern által felvázolt terv meggyőzött engem
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top