Egyéb

Ribéry házát kirabolták – távozhat Firenzéből?Franck Ribéry firenzei házát a Parma elleni mérkőzés közben kirabolták – jelentette be a játékos a közösségi médiában megjelenített üzenetében és videójában. Az elkövetők az olasz sajtó szerint órákat és ékszereket loptak el, ezt Franck is megerősítette. Az olasz sajtó Ribéry nyilatkozata alapján már azzal spekulál, hogy a gall kakas emiatt el is hagyhatja Olaszországot.

„A Parma elleni győzelem után hazamentem. Ez az „otthonom” Olaszországban, abban az országban, ahol eldöntöttem, hogy annyi csodálatos müncheni év után folytatom a pályafutásomat. Amikor ezt megláttam… a feleségem elveszített pár táskát, illetve ékszerek is hiányoznak, de ezek nem nélkülözhetetlen dolgok. Hála istennek a feleségem és a gyermekeim Münchenben vannak, biztonságban, de hogyan tudnék így megbízni bárkiben is a környéken? Nem kell üldöznöm a milliókat, megvan minden, amire szükségünk van, hála istennek – mindig a labdát üldözöm, mert ez a szenvedélyem. Szenvedély vagy sem, a családom az első és meghozzuk a szükséges döntéseket, hogy jól érezzük magunkat.”

Ribéry egyébként sérülés és a leállás miatt hat hónapot töltött el foci nélkül, az újraindítás óta viszont mind a négy mérkőzésen kezdett és a Lazio ellen lőtt egy szép szólógólt is. Szerződése 2021-ig szól a Violákhoz.

Ribéry házát kirabolták – távozhat Firenzéből?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top