Bajnokok Ligája

Flick a legkeményebb ellenfelekről: „A City komoly kvalitásokkal rendelkezik, de…”



Hansi Flick csapata egyhetes vakáción vesz részt, ezután egy házi karanténnal egybekötött netes edzéssel már a Bajnokok Ligája folytatásra fognak teljes erőbedobással készülni. Első körben az augusztus 8-ai, vélhetően müncheni rendezésű Chelsea elleni hazai nyolcaddöntő-visszavágó vár a csapatra.

When will Bayern Munich vs Chelsea be played, and has the ...

A bajorok az első meccset 3-0-ra simázták le Londonban, ezért a továbbjutásuk szinte már biztosra vehető – szerencsére Hansi Flick játékosai nem fogják lebecsülni az angolokat, és megfelelő tisztelettel állnak majd hozzá a mérkőzéshez. Ezt követheti augusztus 12-étől a Bajnokok Ligája egymeccses minitornája, amelynek a döntője augusztus 23-án kerül megrendezésre Lisszabonban.

Még a Chelsea elleni meccs előtt kiderül, hogy milyen úton kell beverekednie magát a csapatnak a döntőbe, ugyanis pénteken délben sorsolják ki az ágakat. A BILD Hansi Flicket idézve számolt be a sikeredző által legveszélyesebbnek tartott ellenfelekről:

„A Manchester Citynek olyan csapata van, amely komoly kvalitásokkal rendelkezik, de a Barcelona, a Real Madrid és a Juventus is nagyon jó. Mindegyik óriásklubnak rengeteg tapasztalattal bíró játékosai vannak. Minden ellenféllel egy mérkőzést kell játszanunk – ha ott akarunk lenni a döntőben, akkor az igazán nagy csapatokkal is játszanunk kell.”

Bayern Munich wary of Leverkusen's speed ahead of German Cup final ...

A Bayern a legtöbb résztvevő csapattal ellentétben egy hónapot mérkőzés nélkül húz le a német bajnokság korai folytatása és befejezése miatt. Hogy ez előnyt vagy hátrányt jelent-e, az majd kiderül.

„Mindennek van előnye és hátránya is. A csapat kipiheni magát és ebben a rövid időszakban koncentrálni tud arra, ami vár rá. Az egymeccses párharcok nem annyira egyszerűek, ezzel tisztában vagyunk. A pályán fittnek kell lennünk. Bízom benne, hogy a csapat képes lesz arra, hogy ezt megvalósítsa.”

A Bayernen kívül a negyeddöntőbe magát már kvalifikáló Lipcsének is több hetet kell mérkőzés nélkül kihúznia a BL-rajtig.

Flick a legkeményebb ellenfelekről: „A City komoly kvalitásokkal rendelkezik, de…”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top