Interjúk és nyilatkozatok

Sané edzői, egykori trénerei nyilatkoztak: „Nagyon jó légkörben fogja találni magát a Bayernnél”Leroy Sané átigazolása természetesen nagy, pozitív visszhangot keltett, legutóbb Felix Magath kommentálta a váltását. Ennek okán visszakerestük, hogy a korábbi és jelenlegi edzői közül a bejelentés óta kik és hogyan reagáltak a transzferre.

 

Norbert Elgert, a játékos U19-es ifiedzője, akinek az irányítása alatt 51 meccsen 18 gólt és 17 gólpasszt jegyzett Leroy:

„Nagyszerű, hogy Leroy ismét itt lesz nekünk a Bundesligában. Természetesen maradhatott volna Pep Guardiola irányítása alatt is, ez nem lett volna hiba tőle, de a Bayernnel sem tud hibázni. Sané egy olyan játékos, aki a kvalitásainál fogva az összes hazai és nemzetközi topklubhoz jól passzol, ezáltal Hansi Flick filozófiájába is remekül beleilleszkedik. Biztosan kifejlődik benne a Bayern-szív, de nagyrészt örökre schalkés marad. Örülök, hogy szezononként legalább egyszer kifuthat az Arénánk gyepére.”

Entdecker Elgert über möglichen Sané-Wechsel zum FC Bayern: "Leroy ...

André Breitenreiter, aki a 2015/16-os szezonban 42 meccsen alkalmazta a 9 gólt szerző és 8-at előkészítő játékost:

„Leroy szerintem főleg személyiségként fejlődött. Egy világsztárokkal teli csapatban megtanulta behatárolni magát. Az ő tehetsége és potenciálja minden csapat számára nyereség lenne. Szakmai fegyverei, azaz a gyorsaság és a remek befejezőkészség bármely csapatnak segítene a mérkőzések eldöntésében. A karrierje kezdetén meg kellett megtanulnia a körülötte lévő felhajtást kezelni.”

Andre Breitenreiter Schalke: Andre Breitenreiter on Leroy Sane ...Joachim Löw, aki bár a 2018-as EB-re nem nevezte őt, számít majd a 21 válogatott meccsen 5 gólt szerző srác szolgálataira:

„Ő egy nagyon-nagyon jó igazolás a Bayern számára. Csakúgy, mint Németországban mindenki, én is örülök annak, hogy egy ilyen képességekkel megáldott játékos fog ismét a Bundesligában játszani. Szüksége lesz egy pár hétre, mert sokáig sérült volt.”

Leroy Sane: I Will Show Joachim Loew I'm Good Enough

Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere, Joachim Löw segédje, aki szintén jól ismeri a játékost:

„Hansi Flick személyében egy topedzője lesz, tudom, hogy ő szívesen dolgozik együtt a fiatal játékosokkal. Leroy számára a Bayernnél tapasztalható mentalitás is hasznos lesz. Egy nagyon jó légkörben fogja találni magát, egy olyan légkörben, ahol mindig nagy a versenyhelyzet.”

Oliver Bierhoff says Leroy Sane joining Bayern Munich would ...

Felix Magath, a Schalke korábbi vezetőedzője, aki bár nem dolgozott együtt Sanéval, ismeri őt:

„Leroy Sané miatt izgatott vagyok. Természetesen ő egy jó támadó, ez nem is kérdés. Egy olyan játékos, aki azzal kelt feltűnést, hogy néha egyéni akció akcióval villantja meg magát. De most ismételten be kell bionyítania, hogy nem csak képes egy jó csapatban játszani, hanem képes segíteni az FC Bayernnek a Bajnokok Ligája megnyerésében. Nagy potenciállal rendelkezik, de ezt a klubjaiban és a válogatottban is csak ritkán mutatta meg.”

 

Sané edzői, egykori trénerei nyilatkoztak: „Nagyon jó légkörben fogja találni magát a Bayernnél”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top