Bajnokok Ligája

Kezdődik a Bajnokok Ligájára való felkészülés – „Nagyon jól ismerem a versenyformát – Cél a döntő”



A Bayern fokozatosan tér vissza a pályára és három héten belül lejátssza az első tétmeccsét is.

Történelme 13. duplázása után új célra készül a Bayern, Hansi Flick és csapata meg akarja hódítani Európát is. A 13 napos vakációt követően a srácok július 20-án, hétfőn elvégzik a kötelező vírusteszteket, kedden és szerdán pedig a már jól ismert home office edzéseken vesznek részt – Nianzou, Nübel, és a pályás edzést egy hete már elkezdő Leroy Sané is csatlakozik a hálózathoz. Szerdától szombatig jönnek a kiscsoportos edzések, vasárnaptól pedig ismét együtt készülhet az egész csapat – sérültek nélkül. A BL-szereplés végéig a jelenlegi keretből senki nem hagyja el a csapatot.

Kurzurlaub bald vorbei: FC Bayern München hat Lissabon im Kopf

Miroslav Klose, Hansi Flick újdonsült segédedzője is becsatlakozik a munkába, neki elsősorban a támadórészleg fejlesztésében és a fiatalok gondozásában lesz fontos szerepe. A Bajnokok Ligája lisszaboni végjátékának időtartama alatt ő Münchenben marad és a BL-szereplésre nem jogosult új játékosokkal, Sanéval, Nianzouval, Nübellel, a kölcsönből visszatérő Feinnel, valamint pár ifijátékossal fog dolgozni az edzőközpontban.



Az edzésprogramon kívül július 31-ére egy felkészülési meccset is tervez a klub, de az ellenfél kiléte egyelőre nem lett megerősítve. Az uborkaszezonban nehéz ellenfelet találni, a kupákban érintett csapatok közül pedig a Leverkusen visszamondta a lehetőséget, úgyhogy a BILD szerint talán az Olympique Marseille lehet a bajorok tesztellenfele a Chelsea elleni nyolcaddöntő-visszavágó előtt. Mint ismert, a bajorok három gól előnnyel léphetnek pályára az Allianz Aréna üres lelátói előtt.

Chelsea Vs. Bayern Munich Report: 5 Things We Learned From ...

Kérdés, hogy az ambíciózus müncheniek milyen eredménnyel térnek vissza Portugáliából, ha hivatalosan is továbbjutnak a Chelsea ellen. A menetrend szerint három-négy naponta kellene topteljesítményt nyújtani a végső cél eléréséhez, a negyedöntőbben a Barcelona vagy a Napoli, a legjobb négy között a Real, City, Juve, Lyon négyes valamelyike várhat a srácokra. Hansi Flick számára nem ismeretlen ez a lebonyolítás, a válogatottal sokszor vett részt egymeccses K.O.-mérkőzéseken, korántsem sikertelenül – a 2014-es VB-győzelem után most a Bayern vezetőedzőjeként fejelhetné meg pályafutását a legpatinásabb címmel, amit klub nyerhet.

„Nagyon jól ismerem a versenyformát, ezért szerintem jól fogjuk tudni kezelni a helyzetet. Nagyon örülök, hogy felkészülhetek a csapattal a következő célra: a Bajnokok Ligája döntőjére.”

Hansi Flick vows to keep Alaba and Alcantara at Bayern



Kezdődik a Bajnokok Ligájára való felkészülés – „Nagyon jól ismerem a versenyformát – Cél a döntő”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top