Akadémia

Személyi változások történtek az U19-es csapatban



A Bayern bejelentette, hogy történt pár személyi változás az U19-es csapatban és kezd körvonalazódni a következő szezon kerete.

Az U17-ből nem kevesebb, mint 14 játékost vezényeltek fel Demichelis csapatába, hozzájuk csatlakozik még a két Hoffenheimtől érkező tehetség, Armindo Sieb és Mamin Sanyang. Rajtuk kívül van hat távozó, akikből páran kölcsönjátékosként állnak tovább.

KÖLCSÖNBE MENNEK:

◾ Jakob Mayer (18, kapus) már az előző szezont is a Regionalligás 1860 Rosenheimben töltötte, újabb egy évet fog lehúzni ott.

◾ Jonas Kehn (19, szélsőhátvéd) az előző szezonban 15 meccset játszott a Bayern U19-ben, a következő idényben viszont a Regionalligás Ulm csapatához kölcsönzi ki a klub.

◾ Marvin Cuni (19, szélsőtámadó) szintén a Regionalligában folytatja, ugyanis a a Sonnenhof Großaspach igényelte a játékjogát – tavaly 17 meccsen hét gólt vállalt.

◾ Jahn Herrmann (19, középső középpályás), tavaly 17 meccset játszott a Bayern U19-ben, jövőre viszont a Regionalligában szereplő Hannover II-ben gyűjthet játékperceket.

VÉGLEG TÁVOZOTT:

A klub bejelentette, ami már hetek óta ismert volt, azaz Flavius Daniliuc, az U19-es belsővédő csapatkapitánya a francia élvonalbeli Nizzánál folytatja, azóta be is mutatkozott Dante csapattársaként. Továbbá Alexander Bazdrigiannis (18, támadó középpályás) a Freiburg U19-es csapatában pallérozódhat tovább.

Sport | OGC Nice : le stage de Divonne en dix images

Személyi változások történtek az U19-es csapatban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top