Akadémia

Négy tehetség edzhet rendszeresen a profikkalA Bayern megtalálta a tökéletes edzőjét, ugyanis személyisége és szakmai felkészültsége mellett Hansi Flick a fiatalokkal is remekül bánik.

Hans-Dieter a novemberi kinevezése után úgy döntött, hogy több fiatalnak is megadja a lehetőséget arra, hogy rendszeresen a profikkal eddzenek és testközelből lássa a fejlődésüket. A 21 éves Singh, a 19 éves Zirkzee és a 19 éves Batista-Meier debütálhattak is a Bundesligában. Rajtuk kívül a bajorok 17 éves reménysége, az egy év alatt óriási lépcsőfokokat megmászó Jamal Musiala is jelzésértékű lehetőséget kapott, a klub történelmének legfiatalabb debütánsa lett a ligában.
A Sport1 információi szerint most újabb tehetségeket karol fel Hansi: Chris Richards (20), Malik Tillman (18), Jamal Musiala (17) és Brigh Arrey-Mbi (17) a következő szezonban rendszeresen a legjobbakkal fognak edzeni – lehetőség szerint pedig akár a játéklehetőséget is megkaphatják majd. A Bayern szeptembertől a nagyon rövid téli szünetig szinte minden héten két mérkőzést fog játszani, ezért szüksége is lehet a fejlődőképes tehetségekre, mielőtt új játékosokkal telíti meg csapatát.

16 évesen téli edzőtáborban vett részt a Bayernnel. Bright Akwo Arrey-Mbi most a Bajnokok Ligájára készül a többiekkel.

Lukas Mai tavaly is a profikkal edzett, de nem léphetett pályára, ezért a klub kölcsönadta őt a másodosztályú Darmstadt együttesének – valószínűeg Leon Dajaku is tapasztalatot megy szerezni, a Sport1 szerint a holland Utrecht és a svájci St. Gallen is érdeklődik a szélső iránt – akit korábbi hírek szerint a Bayern akár jobbhátvédnek is átnevelt volna. A nagy reménységgel érkező Arpnak továbbra is a Bayern II-ben kell bizonyítania.

A Bayern nevezheti és nevezni is fogja a 17 éves középhátvédjét Arrey-Mbi-t, valamint a 2023-ig hosszabbító támadó 18 éves Malik Tillmant a BL hátralévő meccseire.

Négy tehetség edzhet rendszeresen a profikkal
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top