Átigazolási hírek

Brazzoék személyesen győzték volna meg a BVB új tehetségét



Ahogyan az a nemzetközi sajtóból ismert, a Dortmund 26,5 millió euróért megszerezte a másodosztályú Birmingham 17 éves középpályását, Jude Bellinghamet. Ezt a Bundesliga újabb sikerének könyvelhetjük el.

A BILD információi szerint a srác iránt a Bayern is érdeklődött, sőt: A Bayern sportelnöke, Hasan Salihamidzic és a megfigyelési részlegvezető, Marco Neppe a BVB-hez való aláírása előtt egy személyes találkozó keretein belül próbálta meg a Bellingham családot a saját oldalukra állítani.

A müncheniek 4,5 milliós fizetéssel kontráztak a Dortmund 3 milliós ajánlatára, de a srác végül a sárga-feketék mellett döntött.

Bellingham szavai szerint a fiatalok számára nincs a világon jobb klub a Dortmundnál, amely lehetőséget ad a fiataloknak és a karrierjük következő szintjére emelni a tehetségeket. A BVB ráadásul már két és fél évvel ezelőtt felvette, azóta meg sem szakította a kapcsolatot a sráccal, videókat is küldtek neki a „Sárga falról”.

Érdemes tehát olyan szemmel is figyelni a srácra, hogy a Bayern is szívesen megszerezte volna őt. Itt megnézhetitek a képességeit.

Brazzoék személyesen győzték volna meg a BVB új tehetségét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top