Bajnokok Ligája

Ezekben a szállodákban készül fel a triplázásra a BayernAhogyan arról Facebook oldalunkon már beszámoltunk, Flick VB-metódusban akar felkészülni az egymérkőzéses Bajnokok Ligája végjátékra, azaz a csapat nem Münchenből utazik majd közvetlenül a portugál fővárosba, hanem a Chelsea elleni meccs után rögtön az ibériai félszigeten készülne fel a minitorna küzdelmeire.

Azóta megvan a konkrét terv is, ami természetesen csak a Chelsea elleni fix továbbjutás esetén lép érvénybe. A csapat augusztus 9-étől 13-áig az Algarve tartománybeli Lagosban, a Cascade Wellness & Lifestyle Resortban szállna meg és készülne fel a Napoli vagy Barcelona elleni negyeddöntőre.

Cascade Wellness Resort, Lagos

Flick segédedzője, Danny Rohl jól ismeri ezt a helyszínt, ugyanis 2017-ben a Lipcsével, Ralph Hasenhüttl segítőjeként megfordult már a  kiválóra értékelt központban.

A negyeddöntő előtt a Bayern helyszínt vált és a Lisszabontól 30 km-re lévő Estorilban, a minitornától félórára lévő Penha Longa Resortban száll meg, illetve a mafrai stadionban fog edzeni a lehető legjobb eredmény érdekében.

Location | Penha Longa Resort

 

Ezekben a szállodákban készül fel a triplázásra a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top