Felkészülési meccsek

Flick: Jó főpróba volt / Mindent a sikernek rendelünk alá | Reakciók: FCB 1-0 OM



Az Olympique Marseille elleni 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követő reakciók Hansi Flicktől.

A Marseille elleni győzelemről: Azt hiszem, hogy pár helyzetet még ki kellett volna használnunk, kicsit könnyelműek voltunk. A játékunk stílusával, a magas intenzitással elégedett vagyok, nagyon tetszett. A gyakori cseréink ellenére a játékunk nem szakadt meg. Elégedett vagyok, jó főpróba volt.

Süle visszatéréséről: Mindannyian nagyon örülünk, hogy visszatért a pályára. Keményen dolgozott, hogy ismét itt lehessek, ezért ez neki és nekünk is egy nagyszerű nap volt.

Kimmichről, mint jobbhátvédről: Természetesen ez egy átállást eredményezett. A korábban sérült Thiagoval is a középpályán, aki szintén keményen dolgozott a szabadidejében. Josh a jobboldalon mindig impulzust hozott a támadójátékunkba és védekezésben is zárta az oldalát. Ezzel is nagyon elégedett vagyok.

Pavard sérüléséről: A Chelsea elleni játéka elég necces lesz. Majd akkor gondolunk arra, ami ezután jön, ha kitárul előttünk a negyeddöntő kapuja.

A Chelsea elleni meccsről: Mindenki várja már a BL-t, ezt érzi is az ember. Amit nap mint nap látunk az edzéseken, az jókedvvel és teljesítménnyel párosul. Ezek alapfeltételei a sikernek. Megpróbáljuk ott folytatni, ahol abbahagytuk.

Cuisance-ról: Micka nagyon jó fejldődésen ment keresztül. Az elejétől kezdve úgy dolgozott az edzésen, ahogyan azt látni szeretnénk. Védekezésben is bizonyít és az ellenfelet is nyomás alatt tartja – ezt szeretném látni tőle. Nagyon jól fejlődik. A lehetséges transzferekről szóló híreket egyáltalán nem olvasom, mert minden nap mást írnak.

Goretzkáról és Thiagoról: Mindketten nagyon jól csinálták. Az első félidőben nagyon kevés területük volt, ettől függetlenül mindig helyzeteket dolgoztak ki. Ez az egész csapat érdeme, nem csak döntően kettőjüké. Nagyon jól tartották a pozíciójukat és mindig megjátszhatóak voltak.

A keret mélységéről: Először a Chelsea elleni meccs lesz a meghatározó. Nem volt mindenki a fedélzeten, mert Benji hiányzott. Szenzációs szezont játszott a Mr. Megbízhatónkként. A kiesése nem olyan egyszerű, de a csapatot is jellemzi, hogy az ilyen kieséseket is kompenzálni tudja. Megpróbáljuk ezt megtenni és mindent a sikernek rendelünk alá.

A finomhangolásról: Van még egy hetünk. Világos, hogy pár dolgot még gyakorolnunk kell, teljesen normális, hogy egy kicsit még finomhangolnunk kell. Az előttünk álló hetet szeretnénk nagyon jól kihasználni. Az eredmény egy folyamat, amelyen minden nap dolgoznunk kell.

Flick: Jó főpróba volt / Mindent a sikernek rendelünk alá | Reakciók: FCB 1-0 OM
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top