Átigazolási hírek

Uli szerint nem lesz már nagyobb igazolás / Thiago iránt a PSG is érdeklődhet



A Bayernnek ezen a nyáron szinte biztosan Leroy Sané lesz a legnagyobb hal az átigazolási piacon. Bár október 5-éig még semmit sem zárhatunk ki, de az előtérbe helyezett utánpótlás miatt egyelőre nincs kilátásban, hogy komolyabb transzfert ütnek nyélbe Brazzoék.

Havertz, az egyik legnagyobb német tehetség megszerzése is esélytelennek tűnik, erről Uli Hoeness, a klub felügyelőbizottsági tagjának szavai árulkodhatnak. „Ennek egyáltalán nincs köze Havertz képességeihez, hiszen mindannyian nagyon-nagyon jó játékosnak tartjuk őt. Viszont egy közel 50 milliós átigazolás után egy újabb 70-80, vagy még nagyobb transzfert biztos játékoseladásból származó összeg nélkül nem tudok elképzelni a koronás időszakban. (…) Biztos vagyok benne, hogy Leroy Sané után nem lesz több nagyobb átigazolásunk idén.”

Thiago esetében sem? A spanyol biztos távozónak tűnik, már csak az a kérdés, hogy ki teszi le érte a klub által állítólagosan elvárt 30 milliót és hol tudná a spanyol elképzelni a pályafutását. A francia Le10Sport szerint a PSG csatlakozott az érdeklődők táborába és az ajánlatuk is megközelíti a 30 millió eurót.  De vajon mit szeretne a Meistro? A pletykák mindenesetre arra jók lehetnek, hogy felerősítsék, új lendületbe hozzák a többi csapat esetleges törekvéseit is.

Uli szerint nem lesz már nagyobb igazolás / Thiago iránt a PSG is érdeklődhet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top