Egyéb

A BVB-sek reagáltak Hoeness kritikájára: Mélynek tűnik a Bellingham miatti frusztráció

KÉP: BILD


A Dortmund vezetősége és egykori játékosa a BILD-nek reagáltak Uli Hoeness kritikájára, amelyben a Bayern egykori elnöke az átigazolási politikája miatt támadta a Ruhr-vidéki csapatot.

Ulinak az volt a kifogása, hogy sárga-feketék potenciális üzleti lehetőségként tekintenek a jól játszó fiatal tehetségeikre. Nyilatkozatát annak kapcsán is adhatta, hogy a BVB az utolsó pillanatban happolta el a bajorok orra elől azt a Jadon Sanchot, akiért most 120 millió eurós összeget követelnek a MU-tól. Hoeness nyilatkozatát egy újabb részlettel egészítjük ki.

„Amíg a Dortmund nem változtat ezen a hozzállásán, addig nem fogják kiharcolni azt a tíz százalékot, ami a fontos meccseken való megfelelő teljesítményhez szükséges.”

Michael Zorc, menedzser: Meglehetősen arrogánsnak érzem ezeket a megnyilvánulásokat. Könnyen beszél az ember, ha minden évben 250 millió euróval több van a zsebében. Pár dolog pedig tényszerűen nem igaz abból, amit mondott.

Hans-Joachim Watzke, vezérigazgató: Karl-Heinz Rummenigge és én évek óta törekedünk arra, hogy a két legnagyobb német klub tiszteletteljes kapcsolatot ápoljon egymással. Sajnálatosnak tartom, hogy ezt rendszeresen megpróbálják aláásni.

Reinhard Rauball, elnök: Jobb lett volna, ha Uli Hoeness megtartja magának ezeket a kijelentéseket. Az időponton is csodálkozom, a Bayernnek jön a Bajnokok Ligája, tulajdonképpen van jobb dolguk is, mint ezzel foglalkozni.

Roman Weidenfeller, exkapus: Mélynek tűnik a frusztráció, amiért Jude Bellingham a Bayern helyett a BVB mellett döntött.

A BVB-sek reagáltak Hoeness kritikájára: Mélynek tűnik a Bellingham miatti frusztráció
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top