Bajnokok Ligája

Megvan a BL-keret: Három új fiatal bekerült, Zirkzee B-listásAz UEFA.com-on megjelent a Bayern München frissített Bajnokok Ligája kerete a lisszaboni végjátékra. A fiatal játékosok tekintetében találunk több meglepő változást is.

A nyolcaddöntőre nevezett listához képest a Darmstadtba igazoló Lukas Mai, a csapatot szintén elhagyó Ryan Johansson, a fiatal Sarpreet Singh és Daniels Ontuzans, valamint a csalódást keltő Fiete Arp is kikerült keretből.

Hansi Flick 28 játékost nevezett, ebből hárman B-listások – ez azt jelenti, hogy a mester a meccs előtti napon még nevezheti őket a találkozókra, de alapvetően nem lesznek a meccskeret tagjai. Ebbe a szórásba került bele a negyedikszámú kapus, Ron-Thorben Hoffmann, Oliver Batista Meier és meglepő módon Joshua Zirkzee is.

Az ennél is nagyobb meglepetést az A-csapatba kerülő fiatalság szolgáltatja: Bekerült a 17 éves Bright Arrey-Mbi, a szintén 17 éves Jamal Musiala, valamint a 18 éves Malik Tillman is. Hansi Flick le van nyűgözve Malik képességeitől és a profiknál való teljesítményétől, de a másik két fiatal is jó benyomást tett rá. A határozatlan ideig sérült Benjamin Pavard szintén ott van az A-keretben. Ha nem léphet pályára, a három B-listás játékos közül értelemszerűen egyvalaki biztosan ott lehet legalább a padon.

Malik Tillman setzt sich im Training gegen Sarpreet Singh (l.) und Adrian Fein (r.) durch

A teljes keret:

KAPUSOK: Neuer, Ulreich, Früchtl, Hoffmann*

VÉDŐK: Odriozola, Süle, Pavard, Boateng, Lucas, Alaba, Arrey-Mbi

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Thiago, Martínez, Coutinho, Cuisance, Goretzka, Davies, Tolisso, Kimmich, Batista-Meier*, Zirkzee*, Tillman, Musiala

TÁMADÓK: Lewandowski, Perisic, Gnabry, Müller, Coman

*B-listások

Az alábbi cikkben elolvashatjátok, mik lehetnek a Bayern BL-sikerének fontos alapkövei:

A BL-siker négy alapköve

Megvan a BL-keret: Három új fiatal bekerült, Zirkzee B-listás
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top