Átigazolási hírek

Hivatalos: Christian Früchtl kölcsönben folytatja



Ahogyan azt a rövidhíres posztjainkban is jeleztük, a Bayern kölcsönadta 20 éves kapustehetségének játékjogát a Nürnberg együttesének, ez immáron hivatalos. Christian Früchtl a pénteki orvosi vizsgálatok után először vett részt a frankok csapatedzésén. Az előzetes hírekkel ellentétben csak egy évre írt alá.

A hivatalos közlemény mellett azt már csak mi tesszük hozzá, hogy a Nürnberg komoly átalakulás előtt áll – a jól csengő Dieter Hecking a klub vezetője lett, Tobias Schweinsteiger pedig másodedzőként folytatja a tapasztalatgyűjtését. Állítólag a Bayern 20 éves új-zélandi játékosa, Sarpreet Singh is fixen náluk, a másodosztályban folytatja a pályafutását.

Dieter Hecking: Christian a legtehetségesebb és a legjobb német kapus a korosztályában, vele újabb szintre növeljük a kapuscsapatunk kvalitásait. A klubunknál szeretné megtenni fejlődésének következő lépését.

Kép

Christian Früchtl: Örülök a klubnak és várom az új szezont. Célom, hogy hozzájáruljak egy sikeres Nürnberg-idényhez. Szeretnék magasszintű játéktapasztalatot gyűjteni és a profi szinten bizonyítani.

A BILD szerint Matheniával szemben Früchtlnek kilátásba helyezték az #1-es posztot. Ezzel anyagilag is jól járna a Nürnberg, ugyanis minél gyakrabban játszik Chris, annál kevesebbet kell majd fizetniük a Bayernnek. Hecking és az új edző, Robert Klauß külön kívánsága volt a játékos leigazolása.

Minden jót Früchtl!

Hivatalos: Christian Früchtl kölcsönben folytatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top