Interjúk és nyilatkozatok

Neuer elmondta, miben jobb a mostani Bayern a 2013-masnál



A 2020-ban még továbbra is veretlen (!), legutóbbi 20 tétmeccsét megnyerő (!) Bayernt egyetlen lépés választja el attól, hogy 2013 után ismét triplázni tudjon. Az az év volt a klubtörténelem legsikeresebb szezonja – ezt überelheti most a számtalan német és európai rekordot sorra megdöntő Hansi Flick együttese, ha sikeresen veszi az év legnehezebb feladatát, a PSG elleni mérkőzést is.

A 2013-mas csapatból már csak Neuer, Boateng, Alaba, Martínez és Müller tagjai a jelenlegi keretnek, de Javin kívül mindenki a bajorok kezdőjébe várható vasárnap. Neki valószínűleg ez lesz az utolsó mérkőzése a bajoroknál, rajta kívül Thiago és Ulreich távozása is a küszöbön.

Bayerns Grundgerüst wackelt: Was wird aus Neuer, Boateng und Alaba ...

Manu, a csapat kapitánya és az akkori BL-döntő egyik főhőse meg van bizonyosodva arról, hogy a jelenlegi keret jobb, mint a 2013-mas.

„2013-hoz képest ezúttal mélységében is egy rendkívül jól összeállított keretünk van. Akkor kevesebb pályára küldött játékossal nyertünk, most a 18-as keretünkön felül is klasszis játékosaink vannak – fantasztikus, hogy milyen spílerek állnak a rendelkezésünkre.”

Neuer elmondása szerint a csapatszellem is meghatározó, nincsenek rosszkedvű, negatív játékosok a csapatban, illetve Hansi Flick világos terve mellett örömet jelent edzeni is. A magabiztos lábakon álló, remek fizikai és mentális állapotnak örvendő 34 éves kapus kiemelte Hansi Flick munkásságát.

FC Bayern München: Das sagt Manuel Neuer über das Finale und Hansi ...

„A nyugalma, a megfontoltsága, az edzői csapattal való munkája kivételessé teszi őt – ezt nem csak a Bundesligában és a kupában, hanem a Bajnokok Ligájában is bizonyította. Mindig nagyon jól felkészültek vagyunk, mindig van egy tervünk. Ő előadja, az eredményét pedig láthatjuk a pályán.”

Neuer elmondta, miben jobb a mostani Bayern a 2013-masnál
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top