Európai szuperkupa

Nézők előtt rendezik meg a budapesti Bayern – Sevilla mérkőzést

Fotó: NSO


Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos közleményben tájékoztatta a rajongókat, hogy közönség előtt, a nézőtéri kapacitás 30 százalékát kihasználva, azaz kb 20.000 fő előtt rendezik meg a szeptember 24-ei Bayern – Sevilla UEFA Szuperkupa-döntőt a budapesti Puskás Arénában.

Az új nemzeti stadionban egyébként a járvány ideje alatt megrendezett júniusi Honvéd – Mezőkövesd magyar kupadöntőt 10.000 fő nézhette meg a helyszínről.

„Bízunk benne, hogy a budapesti Szuperkupa-döntő lesz az első lépés ahhoz, hogy a nemzetközi mérkőzéseket ismét szurkolók előtt rendezhessük meg. Szorosan együttműködve dolgozunk a magyar szövetséggel és a magyar kormánnyal azon, hogy biztosíthassuk a résztvevők és a szurkolók egészségének megóvásához szükséges intézkedéseket” – írja Aleksander Ceferinre, az UEFA elnökére és az európai szövetség közleményére hivatkozva az MLSZ.

A magyar szurkolók jegyvásárlási lehetőségeiről az UEFA hamarosan tájékoztatja a magyar szövetséget – írja szintén az MLSZ.hu

Amint megtudunk valami konkrétumot, azt természetesen közvetítjük majd az érdeklődő magyar rajongók felé.

Nézők előtt rendezik meg a budapesti Bayern – Sevilla mérkőzést
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top