Egyéb

Menetrend: Másfél hét alatt egy bajnoki, két Szuperkupa-döntőA Bayern hivatalosa is közzétette a triplázó szezon utáni idény felkészülésének menetrendjét.

Az ütemterv értelmében a lisszaboni hősök szabadsága szeptember 7-én, hétfőn ér véget. A csapat egy koronateszt és az első online edzések után radiológiai vizsgálatokon és teljesítménydiagnosztikán vesznek részt, az első edzést pedig szeptember 11-én pénteken, a Säbeneren abszolválják a srácok.

A hosszúra nyúlt szezon miatt az épp aznapra tervezett Düren elleni kupameccset október 15-ére halasztották, így az első tétmeccset szeptember 18-án, hazai pályán a Schalke elleni Bundesliga-nyitányon tudja le a csapat. Ezen a találkozón már ott lehetnek a Bayern új játékosai, Sané, Kouassi, Nübel, Fein is a keretben.

Az ezt követő meccs rögtön egy újabb kupáért zajlik majd, ugyanis szeptember 24-én Budapesten, a Puskás stadion 20 ezer nézője előtt, a Sevilla ellen játszik UEFA Szuperkupa döntőt a Bayern.

Egy héttel később, szeptember 30-án pedig már jön is a Dortmund elleni Német Szuperkupa döntő, amely ezúttal a müncheni Allianz Arénában kerül megrendezésre.

Menetrend: Másfél hét alatt egy bajnoki, két Szuperkupa-döntő
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top